Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ (Βίντεο) ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει εδώ και καιρό στην Τουρκία.
Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι κάνουν εμπόριο οργάνων αφαιρώντας όργανα από παιδιά Σύριων μεταναστών ενώ είναι ακόμη ζωντανά.
Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, στρατιωτικοί στη Συρία οι οποίοι εργάζονται για ξένες υπηρεσίες συμμετέχουν στην εμπορία ανθρωπίνων οργάνων σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες έχουν τις βάσεις τους στην Τουρκία.
Organ Trafficking In #Turkey
Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία, σε νοσοκομεία στην Αντάλεια και στο Ισκεντερούν σε αυτοκίνητα που επιβλέπονται από την τουρκική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες.
Οι Σύριοι τραυματίες αφότου αναισθητοποιούνται, τα όργανα του σώματός τους αφαιρούνται και ύστερα σκοτώνονται για να θαφτούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού.
Ο Γενικός Διευθυντής του ιατροδικαστικού γραφείου της Συρίας, Hussein Noufel, αποκαλύπτει πως, σωματικά μέλη και όργανα χιλιάδων Σύριων πολιτών έχουν πουληθεί στη μαύρη αγορά τα τελευταία έξι χρόνια.
Με τον πόλεμο στη Συρία να συμπληρώνει εξαετία, έχουν πραγματοποιηθεί όλων των ειδών κτηνωδίες και ανθρώπινη εκμετάλλευση. Όλος αυτός ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, που έχει ενορχηστρωθεί από τους Σιωνιστές, πραγματοποιείται για τα συμφέροντα τη ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ-Ισραήλ.
Israel, Turkey and ISIS are illegally harvesting organs in Syria
Όπως μαρτυρεί η εφημερίδα, στις χώρες της Ευρώπης, ήταν από καιρό γνωστό αυτό το εμπόριο. Μάλιστα, Σύριοι γιατροί οι οποίοι είχαν έρθει από Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, ανακάλυψαν αυτή την κλοπή σωματικών οργάνων αλλά συνάντησαν εμπόδια στη συλλογή περεταίρω πληροφοριών από τον Τουρκικό στρατό.
Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχι προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.
H ad-Diyar, αποκαλύπτει πως, σε μια από τις περιπτώσεις, Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες πολίτες και στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, αφαιρέθηκαν όργανα από τους 15.622, των οποίων τα πτώματα στάλθηκαν πίσω στη Συρία για να θαφτούν.
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ισχυρίζεται τάχα πως παρακολουθεί στενά όλη αυτή την κατάσταση στην Τουρκία τα τελευταία τρία χρόνια.
18,000 Syrian Children Victim to Organ Harvesting
CHILDREN KILLED FOR ORGAN THEFT
Jews/Mayors Arrested For Harvesting Illegal Organs!
Πούλησε το νεφρό του για να πάρει λεφτά και να έρθει στην Ευρώπη , δυστυχώς όμως πλήρωσε με την υγεία του. Καθημερινά παίρνει παυσίπονα ειδεμή δεν αντέχεται ο πόνος.
Organ Trafficking: Syrian refugees selling organs to traffickers
Παίρνουν 5 χρόνια παιδιά και τα αφαιρούν τα όργανα καθημερινά λέει αυτή η κυρία στην κάμερα.
ORGAN THEFT BY TERRORISTS IN EASTERN GHOUTA
Με κρυφή κάμερα η συμφωνία για να πουληθεί ένα όργανο συνήθως είναι φίρμες γιατρών στα κυκλώματα.
Undercover video of human organ traders – BBC News
Σκότωναν τα παιδιά και με παγάκια στα φέρετρα τα μετακινούσαν για την μεταμόσχευση.
Kidnapped children boxed in ice to be transported n sold for their organs
Container having dead body of children without their organs
Γιατροί μιλάνε για 41 000 μεταμοσχεύσεις που έγιναν χωρίς έγκριση  αλλά με φόνο.
Tués pour leurs organes, le marché de la transplantation, un secret d’État chinois
Σατανισμός χωρίς όρια Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κυκλώματα ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
PURE EVIL | THE WORLD MUST KNOW | CHILD ORGAN HARVESTING
Το κόστος των ανθρωπίνων οργάνων στη μαύρη αγορά είναι αρκετά μεγάλο με τα φθηνότερα όργανα όπως χέρι και βραχίονας να ξεκινούν από 385 δολάρια. Στα ακριβότερα όργανα συγκαταλέγονται η καρδιά και ο μυελός των οστών, αξίας 119.000 και 23.000 δολάρια αντίστοιχα.
The Cost Of Your Body Parts On The Black Market

Children’s all internal organs removed and replaced a cocaine
Ένα φρικιαστικό παράδειγμα αφάιρεσης οργάνων, συγκεκριμένα των ματιών, ενός 6χρονου αγοριού από την Κίνα.
Organ trafficking: 6-year-old’s eyes stolen by organ traffickers in China
Οι Σομαλοί μετανάστες σκοτώνονται στην Αίγυπτο και ύστερα τους αφαιρούνται τα όργανα.
Somali Immigrants Killed In Egypt and Stripped Of Organs
Έτσι γίνονται οι απαγωγές που μπορεί να οδηγήσουν και στη αφαίρεση οργάνων παιδιών ή ενηλίκων. Επτά προσπάθειες απαγωγής που καταγράφηκαν στην κάμερα.
7 ATTEMPTED KIDNAPPINGS CAUGHT ON TAPE | Morbid Countdowns #8
Watch Man Attempt To Kidnap 4-Year-Old Girl Right In Front of Her Mom
5 ATTEMPTED KIDNAPPINGS CAUGHT ON TAPE


Προσοχή πολύ στα παιδιά σας από τους λαθρο διότι θα πληρωθούν καλά για όργανα
Post Mortem Photography Warning Graphic images


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις