Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

«Βόμβα» Γεωργιάδη για 13η σύνταξη: Τι αποκάλυψε (video)

Ευδοκία Μύτιλη
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επιχειρήσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε πως στο πλαίσιο της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμό, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δώσει 13 σύνταξη, καθώς χρήματα δεν υπάρχουν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επιχειρήσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για την δολοφονία του Σουλειμανί, για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ αλλά και την συνάντηση του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επιχειρήσεων επίσης, είπε για τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) καθώς και τις δράσεις της κυβέρνησης για το μέρισμα και τον κατώτατο μισθό.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως λεφτά δεν υπάρχουν για 13η σύνταξη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε 13η σύνταξη, δεν μπορούσε και δεν μπορούμε και εμείς. Για να δοθεί πλήρης σύνταξη χρειάζεται 1,5 δισ. Οπότε τα 900 εκατομμύρια που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό μόνο ως επίδομα μπορούν να χαρακτηριστούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για αν το επίδομα υπάρχει περίπτωση να πάρει μόνιμο χαρακτήρα, ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως δεν είναι αρμόδιος, «δείχνοντας» τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών.

Δείτε τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επιχειρήσεων:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις