Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

Αντιτρομοκρατική σε Σεπόλια - Εξάρχεια: Βρέθηκε τούνελ και βαρύς οπλισμός


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διεξάγει επιχείρηση στα Σεπόλια και τα Εξάρχεια για σοβαρή υπόθεση που δεν σχετίζεται με εγχώρια τρομοκρατία.Διπλή επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά.
Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών). Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια. Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών.  Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά».
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το τέλος της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, αφορά στην οργάνωση DHKP-C που ενέχεται σε διάφορες ενέργειες στην Τουρκία, πραγματοποιείται από το Τμήμα Διεθνούς Τρομοκρατίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις