Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Αχτσιόγλου: δεν ειναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες των άλλων

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα (Μάρτιος 5, 2019) η Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο “Τα εργασιακά δικαιώματα στη νέα εποχή” μίλησε η Έφη Αχτσιόγλου, υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Σε δηλώσεις της η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε πως “η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητήσουμε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της συνταγματικής μας θητείας το φθινόπωρο δηλαδή και να παρουσιάσουμε όσα έχουμε υλοποιήσει, καθώς ξέρετε, όσα είπε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, έχουν γίνει πράξη. Τα ζητήματα της εργασίας, του ασφαλιστικού και των συντάξεων είναι από τα κορυφαία ζητήματα της καθημερινότητας και έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα επικοινωνείς με τον κόσμο”.

Για τις ευρωεκλογές είπε ότι στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ οι τοποθετήσεις για όποιον κατεβαίνει υποψήφιος είναι αποκλειστικά απόφαση των συλλογικών οργάνων του κόμματος. “Τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει”.

“Από τα εμβληματικά που έχουν γίνει είναι η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας από τον Αύγουστο, όπως είχαμε δεσμευθεί, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώ, η μείωση της ανεργίας κατά 8 μονάδες και η μείωση της αδήλωτης εργασίας κατά 10 μονάδες την τετραετία που είμαστε στην κυβέρνηση”, ανέφερε.

Για τη Μακεδονία και τις προσαγωγές στις πολιτικές εκδηλώσεις είπε: “Εγώ δεν βλέπω κάποια αναστάτωση σήμερα. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες των άλλων”, δήλωσε όταν μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και κατηγόρησε για προδοσία την κυβέρνηση.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις