Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Διπλή δολοφονία στην Κηφισιά - Δύο γυναίκες νεκρές: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μια φίλη της - Οι πρώτες εικόνες

Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην
Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας. Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα, έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο γυναίκες κατέληξαν νεκρές.

Αναστάτωση επικρατεί από περίπου στις εξίμισι το απόγευμα, στην Κάτω Κηφισιά, καθώς άγνωστος πυροβόλησαν έξω από σούπερ μάρκετ, στην οδό Αχαρνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης είναι ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να έχει πυροβολήσει εναντίον δύο γυναικών, στο πάρκινγκ του καταστήματος. Οι γυναίκες κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι νεκρές.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του έξω από το μίνι μάρκετ στο οποίο εργαζόταν στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ πυροβόλησε θανάσιμα και μία φίλη της. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις