Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

OYTE TYPANOI ΟΘΩΜΑΝΟΙ, OYTE ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ, OYTE ΛΕΠΡΕΣ, OYTE ΧΟΛΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ TIΣ EKKΛΗΣΙΕΣ…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο…Διάβολος πατέρα ;;;


Η απόφαση της εκκλησιαστικής ιεραρχίας να καταργήσει ουσιαστικά την κορυφαία θρησκευτική εκδήλωση της ανατολικής Ορθοδοξίας, δηλαδή στην Σαρακοστή τα προηγιασμένα και τους χαιρετισμούς της Παναγίας, δίνοντας την πάσα στην άθεη ελληνόφωνη κυβέρνηση ουσιαστικά να κλείσει τους ναούς, θα μείνει στην ιστορία σαν την για πρώτη φορά, εν καιρώ υποτίθεται ανεξαρτησίας, κατάργηση της ελληνικής Ορθοδοξίας.

Οι διάφοροι αιθεροβάμονες των ανθελληνικών καναλιών, που αυτές τι ς μέρες ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό, ενώ είναι δεδηλωμένοι άθεοι και δεν πάτησαν ποτέ τους σε κάποιο ναό, οργίασαν, βρήκαν την χρυσή ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι τα θύματα μιας στοχευμένης επιδημίας, να ξεράσουν όλη την χολή τους κατά της Ορθοδοξίας μας και ζητούσαν ουσιαστικά την κεφάλι της πίστεως επί πινάκι.

Ακολούθησε η φαρσοκωμωδία-τραγωδία της έκτακτης σύσκεψης της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, η οποία, όποια απόφαση και να έβγαζε, η άθεη κυβέρνηση θα εφάρμοζε αυτό που είχε προαποφασισμένο, δηλαδή με λίγα λόγια μια κωμωδία πάνω σε μια απίστευτη ιστορική τραγωδία πίστεως.

Και φτάσαμε στο σήμερα, 16 Μαρτίου του 2020, ένα σήμερα που η ιστορία θα γράψει ότι για πρώτη φορά στο ελεύθερο υποτίθεται ελληνικό κράτος που πέρασε τις χίλιες μύριες συμφορές και θανατηφόρες επιδημίες, ελληνόφωνη άθεη κυβέρνηση έβαλε λουκέτο στους ναούς.

Και καλά οι άθεοι κυβερνώντες. Οι δεσποτάδες ; Αντί να ξεσηκωθούν και να εντείνουν τις παρακλήσεις, να κάνουν καθημερινές αγρύπνιες, να κάνουν λιτανείες, αυτοί φόρεσαν τις δικές τους μάσκες και το έβαλαν στα πόδια.

Άξιος ο μισθός τους των τριάκοντα αργυρίων!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις