Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Πρόκληση στην πράξη από την TOYPKIA! Φωτογραφίες από TO Barbaros εντός της κυπριακής AOZ

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας συνεχίζει να προκαλεί πίεση σε Αθήνα και Λευκωσία και εντυπώσεις γενικώς…


Με ανάρτησή στο twitter   μας πληροφορεί ότι το τουρκικό ναυτικό “επιτηρεί συνεχώς την θαλάσσια περιοχή” που η Τουρκία θεωρεί ως “Γαλάζια Πατρίδα” με UAV, παραθέτοντας και χθεσινές φωτογραφίες του ερευνητικού BARBAROS H. PASA  το οποίο συνοδεύεται από τουρκική φρεγάτα.
Σύμφωνα με τις συντεταγμένες που φαίνονται στην φωτογραφία που λήφθηκε από το UAV τα πλοία της Τουρκίας πλέουν ΝΑ της Κύπρου και εντός της Κυριακής ΑΟΖ.
Μάλλον τα ζόρια της Τουρκίας είναι μεγάλα και ο Τούρκος Υπουργός προσπαθεί με δηλώσεις και αναρτήσεις να προβάλλει την εικόνα της ισχυρής και αλώβητης Τουρκίας που δεν επηρεάζεται από τίποτα. Να περιμένουμε retweet και Like από το ΝΑΤΟ για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και της Ελλάδας ή είναι απλώς Μεγάλη Τετάρτη;
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις