Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΔΕΙΤΕ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Πανος Λελιατσος
ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Σε ένα μεγάλο μέρος των επιχειρηματικών δανείων που έχουν διατεθεί στη χώρα τα επιτόκια τα
οποία προβλέπονταν μέσω των δανειακών συμβάσεων αναπροσαρμόζονταν σύμφωνα με το Βασικό επιτόκιο χορηγήσεων της εκάστοτε τράπεζας πλέον του περιθωρίου.

Ομως το βασικό επιτόκιο χορηγήσεων που καθόριζε η τράπεζα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τα επιτόκια που καθορίζει η ΕΚΤ και οφείλει να τα αναπροσαρμόσει..Ομως οι τράπεζες παρότι προβλέπεται η αναπροσαρμογή αυτών των επιτοκίων μέσα στις δανειακές συμβάσεις και καθότι τα επιτόκια της ΕΚΤ είναι πτωτικά αυτές ποτέ δεν τα μειώνανε χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Τράπεζας Πειραιώς όπου στην επίσημη σελίδα της μας ενημερώνει πως αυτά τα επιτόκια έχουν να μεταβληθούν από το 2011 που σημαίνει πως η τράπεζα παραβιάζει τους όρους της δανειακής σύμβασης..Στην προκειμένη περίπτωση οφείλουμε να αποστείλουμε ένα εξώδικο στην τράπεζα προκειμένου να την ενημερώσουμε για την παραβίαση αυτού του όρου να συντάξουμε τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να εντοπίσουμε τα επιπλέον ποσά που μας χρέωσε και να ζητήσουμε συμψηφισμό της οφειλής. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου..


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις