Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΤΩΡΑ στα σύνορα! Καταδρομείς και αμφίβιοι έτοιμοι για ΝΕΟ «χαστούκι» στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελειώστε τους! Ποτέ ξανά Ίμια...
Βαρύνοντα ρόλο στην φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων έχουν αναλάβει οι Ειδικές Δυνάμεις.


Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή:

Ορεινοί καταδρομείς από τις «βόρειες» Μοίρες των Ειδικών Δυνάμεων βρίσκονται στον Έβρο
Αμφίβιοι βρίσκονται στα νησιά υποστηριζόμενοι από άνδρες Ειδικών Επιχειρήσεων.
Αυτό που παρατηρείται είναι:

εγρήγορση στον ποταμό Έβρο, καθώς οι Τούρκοι μπορεί να επιστρέψουν ανά πάσα στιγμή
«κόκκινος» συναγερμός  στα θαλάσσια σύνορα της χώρας.
Οι Ελληνικές δυνάμεις αποτροπής ανασυντάσσονται, ενώ οι επίλεκτοι «πρασινομπερέδες» έχουν σπεύσει σε κρίσιμες περιοχές, γεμίζοντας τις, με την παρουσία τους.

Ήδη οι Τούρκοι πήραν πρώτη γεύση από τον Έβρο, όπου η παρουσία των Ελλήνων καταδρομέων ήταν καταλυτική και η Άγκυρα αντιλήφθηκε πως πρόκειται περί άριστα εκπαιδευμένων μαχητών. Η εικόνα των κομάντος με βαρύ οπλισμό πίσω από τους Αστυνομικούς και τα στελέχη των μηχανοκίνητων Μονάδων έστειλε το μήνυμα.



Πέραν τούτου, έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η ενίσχυση του φράχτη σε όλο το μήκος του προγεφυρώματος του Κάραγατς μήκους 12,5 χλμ. και τις περεταίρω ενίσχυσης σημείων στο ποτάμι από τα οποία μπορεί να διαβεί κάποιος.
Απόφαση της κυβέρνησης να θωρακίσει άμεσα τον Εβρο επεκτείνοντας τον φράχτη ανεξαρτήτως κόστους μετά τη συντονισμένη επιχείρηση της Τουρκίας να παραβιάσει τα σύνορά μας με τους μετανάστες περιλαμβάνεται στη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την αντιμετώπιση τ 🇬🇷💪


106 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ωστόσο, μετά τον Έβρο, το βάρος πέφτει στο Αιγαίο, στα θαλάσσια σύνορα της χώρα μας, καθώς οι Τούρκοι συγκεντρώνουν εισβολείς απέναντι από τα νησιά, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται για κάθοδο μέχρι και την Κρήτη.

Στο προσκήνιο περνούν οι Μοίρες Αμφίβιων Καταδρομέων μαζί με τις δυνάμεις του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού! Αυτοί θα αναλάβουν την επιχείρηση «Αποτροπή στην θάλασσα».

Πέραν τούτου, εδώ και αρκετούς μήνες τα στελέχη των Ειδικών Τμημάτων ΕΘνοφυλακής έχουν στήσει, περιπολώντας συνεχώς, «δίχτυ» επιτήρησης στα νησιά του βορείου, κεντρικού και ΝΑ Αιγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στρατιωτική ηγεσία έχει πάρει την απόφαση να ενισχύσει  τα ακριτικά νησιά, πρωτίστως τα μικρότερα, και με άνδρες Ειδικών Επιχειρήσεων από επίλεκτες Μονάδες. Οι αμφίβιες δυνάμεις έχουν διαταγές να ενεργήσουν ψύχραιμα μεν, αποφασιστικά δε.

Το μήνυμα είναι ένα: Η αντίδραση θα είναι όμοια ή ηχηρότερη από αυτήν στον Έβρο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα αποδεχθούν ξανά νέα Ίμια! Τουλάχιστον, υπό αυτή την ηγεσία.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις