Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Οι Αλβανοί λένε: «Η Ελλάδα απειλεί να βυθίσει πλοίο, έρχεται η σκληρή απάντηση της Τουρκίας στο Αιγαίο»

Η Τουρκία φαίνεται να αποφάσισε να ανταποκριθεί στη μεγάλη ελληνική άσκηση στα νοτιοανατολικά της Κρήτης με τη διεξαγωγή ναυτικής άσκησης κατά τις επόμενες ημέρες.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το τουρκικό ναυτικό έχει δημοσιεύσει μέσω του NavTex τις συντεταγμένες όπου θα πραγματοποιηθεί η άσκηση, η οποία συμπίπτει με μια μεγάλη περιοχή στα νοτιοανατολικά του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού, την Κρήτη.

Η άσκηση αναφέρθηκε επίσης από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία την χαρακτήρισαν «σκληρή αντίδραση στη συμμαχία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας στο Αιγαίο», όπως αναφέρει η αλβανική «abcnews».

Πριν από λίγες ημέρες, το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποίησε ναυτική άσκηση στην ίδια περιοχή, βυθίζοντας, μεταξύ άλλων, ένα πλοίο με τορπίλες υποβρυχίων και πυραύλους.

Αυτή η δράση θεωρήθηκε σοβαρή πρόκληση από την Τουρκία, φέρνοντας την απάντησή της, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος
ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις