Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! «Η ώρα της Αναμέτρησης με την τουρκία ΕΦΤΑΣΕ... Αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο»...!!! ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Στρατηγός Η.Λεοντάρης

Ιδιαίτερα σημαντική στις κρίσιμες ώρες για τα εθνικά θέματα που περνά η χώρα, ήταν η τοποθέτηση του στρατηγού ε.α. Ηλία Λεοντάρη στη διαδικτυακή
συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr που διοργάνωσε η American Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με το Mediterranean Council & Forum

Ο στρατηγός ε.α. Ηλίας Λεοντάρης, (πρ. Διοικητής Γ’ Σώματος Στρατού, πρ. Διοικητής 1ης Στρατιάς, πρ. Αρχηγός Εθνικής Φρουράς) υποστήριξε πως επίκειται η αναμέτρηση με την Τουρκία και όσο κι αν προσπαθεί η Ελλάδα να το αποφύγει, έφτασε η «Ώρα Μηδέν».

«Να προωθήσουμε τα δικά μας συμφέροντα κι ας δεχθούμε μια κίτρινη κάρτα, δεν πειράζει, είμαστε στην «Ώρα Μηδέν», ακόμη κι αν δεν είναι σήμερα, δεν μπορεί να είναι αργότερα από αύριο ή μεθαύριο. Η Τουρκία προσφέρει δώρα από αυτά που δεν έχει, θέλει να σταματήσει την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, και μας έχει προειδοποιήσει για ότι θέλει να κάνει.

Τα σκουπίδια κάτω από το χαλί παραμένουν σκουπίδια. Η Κύπρος περιμένει την Ελλάδα για την ΑΟΖ, πρέπει να δώσουμε άμεσα μία λύση γιατί στο μέλλον οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ίδιες», είπε ο κ.Λεοντάρης.

Η τοποθέτηση αυτή του στρατηγού, πως δηλαδή σύντομα θα κληθούμε να αναμετρηθούμε με την Τουρκία, αντηχεί μία αίσθηση η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους γνωρίζουν κι αντιλαμβάνονται πράγματα, παρόλα αυτά δεν μεταδίδεται από το πολιτικό προσωπικό της χώρας - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- προς τους πολίτες.

Σημαντικές ήταν και οι τοποθετήσεις του κ.Γρίβα και του κ.Τσιβίκου, οι οποίοι μίλησαν με τη σειρά τους για την κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε ως προς την Τουρκία.

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας Αναπληρωτής Καθηγητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Καθηγητής στο Τμήμα Τούρκικων και Ασιατικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέδειξε με ιδιαίτερες γεωστρατιγικές λεπτομέρειες, «...Η Τουρκία είναι μια εχθρική χώρα...θέλει να έχει την Κύπρο προτεκτράτο και να ακρωτηριάσει την Ελλάδα....όποιος τώρα ελέγξει την Ανατολική Μεσόγειο θα ελέγξει τις παγκόσμιες εξελίξεις...Έχουμε φτάσει στο σημείο της αλήθειας»

Ο Σάββας Τσιβίκος, Ύπατος Ταμίας της ΑΗΕΡΑ τόνισε με ιδιαίτερη ένταση πως «...ότι κι αν συμβεί πρέπει να γίνει με το πνεύμα που διαχειρίστηκε η Ελληνική κυβέρνηση την πρόσφατη κρίση στον Έβρο....Η Ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...Η ΑΗΕΡΑ είναι οι πρεσβευτές και επιτελεί τεράστιο έργο, με 600 τμήματα σε όλο τον κόσμο και στις πιο δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού είμαστε παρόντες... είναι σε εγρήγορση και πάντα στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου...»

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις