Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

AΠΟ E.E. ME 5 MNHMONIA ΑΡΠΑΞΑΝ αεροδρόμια, λιμάνια, ΟΣΕ, OTE κλπ. - η Τουρκία τα είκοσι τελευταία χρόνια πήρε €2,5 τρις - AYTO EINAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Νίκος Πρασσάς
– €2,5 τρις πήρε η Τουρκία τα είκοσι τελευταία χρόνια από την ΕΕ. Εμείς 5 μνημόνια και μας άρπαξαν αεροδρόμια, λιμάνια, ΟΣΕ, ΟΤΕ κλπ.
– Έχουμε όμως δημοκρατία...

:
Ένας Βούλγαρος μυστικός πράκτωρ, που γνώριζε τα πράγματα έξω από τα φαινομενικά γεγονότα που απατούν τον απονήρευτο πού την κεφαλήν κλίναι μέσο πολίτη, μου είχε πει κάποτε, όταν έζησα στην χώρα αυτή, πώς «η δημοκρατία κοστίζει».
Κι όταν τον ρώτησα τί εννοούσε, μου απάντησε πώς «τα δανεικά πρέπει κάποτε να επιστραφούν, γι’ αυτό και το αφεντικό που χρηματοδότησε τους πολιτικούς κομπάρσους να εκτελέσουν την επανάσταση εκτελώντας πρώτα τον αντιφρονούντα λαό, δεν έχουν μετά την εσκεμμένη χρεωκοπία ή την αποτυχημένη απόπειρά τους παρά να εκτελέσουν και την χώρα, για να μην εκτελεστούν οι ίδιοι. Αρκεί το αφεντικό να αυγατίσει τα χρήματά του σύμφωνα με τις «νέες συνθήκες πολιτικής».
Όπως για παράδειγμα ανοικτά σύνορα, μεταναστευτικό κ.α., ώστε να βαφτιστεί το κρέας ψάρι κι ο πατριώτης σε «φασίστα».
Ό,τι συνέβη και στις χώρες του πρώην (αν)υπαρκτού σοσιαλισμού δηλαδή συμβαίνει και σήμερα στην κατακαημένη Ελλάδα!
...
– Πώς τα βλέπεις τα πράγματα με την Τουρκία;
– Το πρόβλημα είναι, φίλε μου, πώς και η Ελλάδα κι η Τουρκία έχουν το ίδιο αφεντικό, αλλά τον ρόλο του χαμένου η Ελλάδα, επειδή δεν έχει πολιτικούς να διώξουν το αφεντικό. Γι’ αυτό και θα βλέπεις όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο του (ήδη σκηνοθετημένα χαμένου) πολέμου τόσο και θα ακούς από τα καλοπληρωμένα βοθροκάναλα πώς τα όρια του κοροδοϊού αυξάνουν συνεχώς για το μάντρωμα της αγέλης. Μήπως, ντε και αναπτύξει ανοσία σκέψης και πει «άι στο διάλο» στα πιόνια που ψηφίζει, για να γίνει αφεντικό.
Τί να τους κάνεις άλλωστε τους μεσάζοντες όταν η δημοκρατία κατάντησε ασυδοσία και το φιλότιμο σε αποδοχή ήττας μέσω της «ειρήνης» υπό τους όρους πάντα του κατακτητή!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις