Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Ερεύνησαν περιουσιακά στοιχεία του Ερντογάν και τώρα συλλαμβάνονται !

Η Τουρκία συλλαμβάνει 115 αξιωματούχους οικονομικού εγκλήματος για έρευνα του Ερντογάν

Η εφημερίδα Χουριέτ ανέφερε την Δευτέρα πως Οοι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 115 πρώην αξιωματούχους οικονομικού εγκλήματος για τη διερεύνηση των περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Χουριέτ γράφει πως οι πρώην αξιωματούχοι του Συμβουλίου Έρευνας για τα Χρηματοοικονομικά Εγκλήματα (MASAK), ο επικεφαλής θεσμός της Τουρκίας που είναι υπεύθυνος για την αποκάλυψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της απάτης και άλλων οικονομικών αδικημάτων, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνδέσεις με το κίνημα Gülen, το οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι διαπράττει μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος. 2016, και τέθηκαν υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης.
………..
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Ahval   6/7/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις