Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ITE ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ...!! Οι Τούρκοι βγάζουν το Ορούτς Ρέις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ETOIMAZONTAI οι Ένοπλες Δυνάμεις...!!

Του Χρήστου Μαζανίτη_ Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Τουρκία αποφάσισε να εκδώσει NAVTEX και να βάλει
φωτιά στη Μεσόγειο με το ΓΕΕΘΑ να απαντά με αυξημένη επιφυλακή.

Όπως φαίνονται και στον σχετικό χάρτη, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX. Το σήμα του υδρογραφικού σταθμού Αττάλειας αναφέρει ότι το σεισμογραφικό Oruc Reis θα βγει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στα όρια με την Κυπριακή και Αιγυπτιακή ΑΟΖ για σεισμολογικές έρευνες, από σήμερα 21 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr διατάχθηκε αυξημένη επιφυλακή και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση επικρατεί ψυχραιμία με την κατάσταση να είναι απόλυτα ελεγχόμενη, αφού επιχειρησιακά υπήρχε αυξημένος αριθμός μονάδων επιφανείας αλλά και υποβρυχίων ανεπτυγμένος σε διάφορα σημεία.

Αυτή τη στιγμή, το Oρούτς Ρέις (Oruc Reis) βρίσκεται ανοιχτά του λιμανιού της Αττάλειας κι εκτιμάται ότι αν κινηθεί προς την «κόκκινη» περιοχή θα βρίσκεται εκεί σε περίπου 24 ώρες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις