Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Μύκονος: Το διεθνές τζετ σετ ξεσάλωσε σε πριβέ πάρτι - Σε ρυθμούς κορονοϊού και με αντισηπτικά

Μέλη του εγχώριου και του διεθνούς τζετ σετ από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στη Μύκονο.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα events του νησιού πρωτοστάτησε το opening του ‘Σκορπιού’ του beach bar που προσελκύει κόσμο από ολόκληρο τον κόσμο.


Η ουρά των αυτοκινήτων έξω από τον ‘Σκορπιό’ ήταν αρκετά χιλιόμετρα. Ο αυστηρός έλεγχος που επέβαλε το μαγαζί είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη αναμονή για τους θαμώνες τόσο στο πάρκινγκ όσο και για την είσοδο στο beach bar.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους θαμώνες ήταν η τήρηση των αυστηρών μέτρων ασφαλείας. Δεν υπήρχε κανένας θαμώνας όρθιος καθώς το μαγαζί εξυπηρετούσε μόνο κρατήσεις και στον χώρο υπήρχαν δεκάδες αντισηπτικά. Όταν το κέφι άναψε οι σερβιτόροι περνούσαν διακριτικά από τα τραπέζια υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι πρέπει να χορεύει μόνο στο τραπέζι του.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Έθνος της Κυριακής


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις