Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

«Αποκάλυψη-βόμβα» Πολάκη: Ο Καραγκούνης είναι ο δεύτερος πρώην υπουργός της ΝΔ που αναφέρεται στην έρευνα της ΕΥΠ για το «παρακράτος»

Τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, κατονομάζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ως έναν από τους δύο πρώην
«γαλάζιους» υπουργούς που φέρονται να εμπλέκονται στη δικογραφία με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από την ΕΥΠ σχετικά με το κύκλωμα των διεφθαρμένων αστυνομικών.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Τις προηγούμενες ημέρες είχε ξεσπάσει έντονη φημολογία για εμπλοκή και πρώην υπουργών της ΝΔ οι οποίοι αναφέρονται στη δικογραφία για το «παρακράτος», η οποία σχηματίστηκε μετά από έρευνα και νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.
Με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε ο σύμβουλος επικοινωνίας και πολιτικής στρατηγικής, αρθρογράφος του PIPERATA.GR, Γιάννης Μοίρας, σήμερα (Παρασκευή 17/7), στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η οποία αφορούσε σε παλαιότερη εκπομπή στην ΕΡΤ, όπου στο πάνελ ήταν τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης, προέβη σε σχόλιο στο οποίο κατονομάζει τον κ. Καραγκούνη ως τον έναν από τους «πρώην υπουργούς που αναφέρεται στις κασέτες της ΕΥΠ».  
Πολάκης Μοίρας Καραγκούνης ΕΥΠ
Είχε προηγηθεί η ακόλουθη ανάρτηση του Γιάννη Μοίρα, που ως τίτλο έφερε: «Όταν ο Καραγκούνης το έβαλε στα πόδια» και δημοσίευε το σχετικό βίντεο από την επίμαχη εκπομπή στην ΕΡΤ.
Πολάκης Μοίρας Καραγκούνης ΕΥΠ
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση ούτε από την πλευρά του «γαλάζιου» πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, ούτε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ ή το Μέγαρο Μαξίμου. 

Το PIPERATA.GR δεν υιοθετεί το αποκαλυπτικό σχόλιο του κ. Πολάκη, όμως, αν δεν είναι ακριβές ότι ο κ. Καραγκούνης περιλαμβάνεται στη δικογραφία για το «παρακράτος» και στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει νομίμως η ΕΥΠ, τότε ασφαλώς και οφείλουν τόσο ο ίδιος όσο και το κυβερνών κόμμα να διαψεύσουν ρητά και κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις