Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Ερντογάν το 2015: “Όποιος αγοράζει δολάρια θα μείνει πεζός” – Τώρα ;;;

Είχε δηλώσει πως ¨Όποιος αγοράζει δολάρια θα μείνει πεζός¨, αλλά όποιος τον άκουσε έμεινε πεζός

Αυτοί οι οποίοι πριν από 5 χρόνια άκουσαν τον Ερντογάν που είχε πει πως ¨΄Οποιος αγοράζει δολάρια θα μείνει πεζός χάνουν καθώς εκείνη τη μέρα ισοτιμία ήταν 2,6 λίρες με το δολάριο ενώ σήμερα έσπασε κάθε ρεκόρ φθάνοντας στο 7,28.
Σε τοίχο χτύπησε η στρατηγική του κόμματος ΑΚΡ που προσπαθούσε να διαχειριστεί την οικονομία μέσω επιχειρήσεων διαμόρφωσης γνώμης από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Τα τελευταία πέντε χρόνια η τουρκική λίρα έχασε πολύ από την αξία της.
Ενώ επί δύο μήνες ξοδεύτηκαν δισεκατομμύρια δολάρια για να κρατηθεί η ισοτιμία στο 6,85, σήμερα έφτασε σε ύψος ρεκόρ στα επίπεδα, στα 7,28 που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών. Ενώ το ευρώ έφτασε στα 8,67.
Το τελευταία φορά είχε εκτοξευτεί στις 12/8/2018 στα 7.22 αμέσως μετά από την κρίση με τον πάστορα Μπράνσον.
……..
https://artigercek.com/haberler/dolar-alan-yaya-kalir-demisti-erdogan-i-dinleyen-yaya-kaldi
Σχ. : Στις 15:30 η ισοτιμία ήταν ως εξής :
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις