Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Νίκος Αντωνιάδης: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ...

Νίκος Αντωνιάδης

Η απάντηση σε έναν τραπεζίτη...

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ,

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ :

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ...


Νομίζω ότι σε αυτό το δημόσιο σχόλιο στην τελευταία ανάρτησή μου, πρέπει να δώσω μία δημόσια απάντηση.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι από όλους όσοι μας αμφισβητούν, ο άνθρωπος αυτός έχει, πώς να το πω, έχει ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα. Και απαιτείται να του εξηγήσω δημόσια πάνω σ´ αυτό που λέει, ότι εγώ ο άνθρωπος έκανα ό,τι μπορούσα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, έχει ένα δίκιο. Και σαν καλός τραπεζίτης, μιλάει με νούμερα.

Δείτε λοιπόν πώς έχει το πράγμα, κ. Κλητοράκη:

Πιστέψτε με, έχω καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες.

Αλλά δεν κολλάει με τίποτα ο άτιμος ο κορωνοϊός!!

-Και στη συναυλία της Πρωτοψάλτη πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στα εγκαίνια του Μπακογιάννη στην Ομόνοια πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στη φιέστα των οπαδών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήγα. Και με άλλους 30000 συγχρωτίστηκα, τους αγκάλιαζα και τους φιλούσα παριστάνοντας τον οπαδό, μπας και κολλήσω.

-Και στα εγκαίνια του Μητσοτάκη στο μετρό στη Νίκαια παριστάνοντας το κομματόσκυλο πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στο πλοίο για την Τήνο μπήκα. Και στην κουβέντα του Μητσοτάκη με τον Λιάγκα χωρίς μάσκες και αποστάσεις χώθηκα, μπας και κολλήσω.

-Και στη δεξίωση της κας Πατούλη απρόσκλητος πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στο σόου του Ζαχαράτου πήγα και με τους άλλους θαμώνες δίπλα στον Χαρδαλιά ανακατεύτηκα, ο ένας δίπλα στον άλλον, μπας και κολλήσω.

-Και στα υπουργικά συμβούλια δίπλα στους υπουργούς χωρίς αποστάσεις και μάσκες παριστάνοντας τον φωτογράφο πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στην ταβέρνα εκεί μετά τις 12, που όλες οι άλλες είχαν κλείσει και αυτήν την άνοιξε ο Τζιτζικώστας για να περάσει ο άνθρωπος καλά, πήγα, και από τα ποτήρια των συνδαιτυμόνων χωρίς να με παίρνουν είδηση έπινα, μπας και κολλήσω.

-Και στην Επίδαυρο, εκεί που μόνο ο Τσιόδρας φορούσε μάσκα, πήγα και ολόκληρη παράσταση είδα, μπας και κολλήσω.

-Και στους Ρομά με τον Τσιόδρα πήγα, παριστάνοντας τον Ρομά, μπας και κολλήσω.

-Και στα πάρτι της Μυκόνου και στα άλλα νησιά πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στη διαδήλωση των Γερμανών στο Βερολίνο πήγα, μπας και κολλήσω.

-Και στο τουριστικό σκάφος στην Κρήτη, εκεί που ο Μητσοτάκης και η παρέα του είχαν στοιβαχθεί χωρίς μάσκες και αποστάσεις, παριστάνοντας τον τουρίστα ανέβηκα, μπας και κολλήσω.

Και πού δεν πήγα, καλέ μου άνθρωπε. Χρειάζομαι σελίδες ολόκληρες. Τουριστικό οδηγό μπορώ να γράψω. Οπου παραβιάζονταν τα μέτρα, εγώ εκεί ήμουν.

Όλη την Ελλάδα γύρισα, καλέ μου τραπεζίτη. Όπου υπήρχε πρωθυπουργός, υπουργός ή βουλευτής πήγα. Όπου υπήρχαν επιπόλαιοι νέοι πήγα. Δεν άφησα πάρτι, δεξιώσεις, τίποτα που να μη πήγα, μπας και κολλήσω.

Μέχρι και σε γάμους τρύπωσα, παρίστανα τον γαμπρό και φιλήθηκα με όλους τους καλεσμένους, μπας και κολλήσω.

Μέχρι και στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων και σε αυτές της Εντατικής Θεραπείας πήγα μπας και κολλήσω τον κορωνοϊό. Αλλά οι περισσότερες ήταν άδειες, και όσες είχαν ασθενείς και τους έλεγα ότι θέλω να κολλήσω, μου έλεγαν «δεν κολλάει ο καρκίνος παιδάκι μου».

Μέχρι και στην κοπέλα αυτή που έλεγαν στις ειδήσεις ότι είχε τον κορωνοϊό πήγα, άρχισα να τη φιλάω παριστάνοντας τον αδελφό που δεν ήξερε ότι έχει, μπας και κολλήσω, μέχρι που μου είπε ότι έχει λευχαμία.

Μέχρι και στα διαγνωστικά εργαστήρια τρύπωσα και σε όλο μου το πρόσωπο τα ρινικά επιχρίσματα των θετικών τεστ έτριψα, μπας και κολλήσω, αλλά όταν με έπιαναν μου έλεγαν ότι τζάμπα κόπο έκανα.

Τι άλλο να έκανα; Όλα τα έκανα. Με τη μισή Ελλάδα έφαγα μαζί, με τη μισή Ελλάδα ήπια μαζί, με τα ίδια μαχαιροπήρουνα και τα ίδια ποτήρια, με τη μισή Ελλάδα αγκαλιάστηκα, με τη μισή Ελλάδα φιλήθηκα.

Όταν μάλιστα κάπου άκουσα, ξέρετε, σ´ αυτά τα κανάλια τα αντικειμενικά, αυτά που παρακολουθείτε και εσείς, ότι ο ιός μπορεί να κολλάει και από το σπέρμα, δεν μπορείτε να φανταστείτε μέχρι που έφτασα για να κολλήσω...,

...αλλά δεν κολλάει ο άτιμος.

Οπότε κατάλαβα ότι όλοι αυτοί, Μητσοτάκης, υπουργοί και η υπόλοιπη συνομοταξία που μας επιβάλλουν τα μέτρα, μας μιλάνε για ατομική ευθύνη, μας κουνάνε το δάκτυλο, μας απειλούν με πρόστιμα και διώξεις, ετοιμάζονται να υποχρεούσουν τα παιδιά μας να φορέσουν μάσκες στα σχολεία, που κατηγορούν τους νέους και κάνουν τα κινητά μας να κτυπάνε ξαφνικά σαν τις σειρήνες του πολέμου, και παρά λίγο να μας σκοτώσουν την ώρα που οδηγούσαμε και τους καρδιοπαθείς να πάθουν μία ώρα νωρίτερα το έμφραγμα, αλλά μετά το μήνυμα εξαφανίστηκε και οι χιλιάδες άνθρωποι που είχαν το τηλέφωνο σε σίγαση ή κλειστό έμειναν «ανενημέρωτοι» για την φονική απειλή μετά τις διακοπές,

δεν είναι επιπόλαιοι, που οι ίδιοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους που οι ίδιοι υπέγραψαν και επιβάλλουν σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους και τις παρέες τους τα μέτρα που καταδυναστεύουν και δηλητηριάζουν τους πολίτες,

δεν είναι ανεύθυνοι και δεν διακινδυνεύουν τη δική τους και τη δημόσια υγεία,

δεν έχουν κάποιου είδους ανοσία ή ασυλία στον κορωνοϊό, όπως με την υπουργική ή την βουλευτική:

Απλά, μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας με τον αισχρότερο και χυδαιότερο τρόπο.

Είναι απλά ελεεινοί ψεύτες...

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις