Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δανία: Τηλεοπτικό σώου βάζει γυμνούς ενήλικους μπροστά σε 11χρονα παιδιά

 


Δανία: Τηλεοπτικό σώου βάζει γυμνούς ενήλικους μπροστά σε 11χρονα παιδιά~

Η δημόσια τηλεόραση της Δανίας φιλοξενεί ένα τηλεοπτικό σώου που βάζει γυμνούς ενήλικες ενώπιον παιδιών

Τα παιδιά κάνουν ερωτήσεις στους γυμνούς

Το σώου λέγεται “Υπερτσιτσιδώματα”

Διανύει την δεύτερη τηλεοπτική σεζόν

Έχει αποσπάσει βραβεία

Η μόνη κριτική έρχεται από τους “ακροδεξιούς” Σχετικά ομαλά προχωράει η ατζέντα κανονικοποίησης της παιδοφιλίας στη Δανία, καθώς ελάχιστες είναι οι φωνές που αντιδρούν στο τηλεοπτικό σώου της κρατικής τηλεόρασης “Ultra Strips Down” (Υπερτσιτσιδώματα).

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο “δέρμα και τα μαλλιά”, παιδιά της έκτης δημοτικού από το σχολείο Όρεσταντ της Κοπεγχάγης κλήθηκαν να κάνουν ερωτήσεις όπως “πότε έβγαλες τρίχες εκεί κάτω;” και “είσαι ικανοποιημένος με το πιπί σου;” σε τέσσερις γυμνούς ενήλικες, στα πλαίσια πάντοτε της αποδοχής της διαφορετικότητας μιας και ένας εξ αυτών είχε προσθετικό μέλος και τατουάζ . 


Το απογοητευτικό είναι πως η πλειοψηφία της κοινής γνώμης της Δανίας δείχνει να έχει καταπιεί αμάσητο το παραμύθι περί “ανάγκης για αποδοχή κάθε σώματος” και δεν αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει στα παιδιά της και μάλιστα από την κρατική συχνότητα της χώρα τους. 


Οι παραγωγοί δε του σώου δεν διστάζουν να κάνουν public shaming στους Δανούς που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους στη σελίδα τους στο Facebook απαντώντας τους πως “Πωωω… τι σχολιάρα αφήσατε…Εκπαιδευτική τηλεόραση για παιδιά και οικογένειες που θέλουν να κάνουν έναν υγιή διάλογο για τα σώματα, είναι”. Για ακόμα μια φορά, τα πολιτικά κόμματα στη χώρα τρέμουν να πλησιάσουν το θέμα και δείχνουν να περιμένουν πως και πως την πλήρη κατάργηση των ηλικιακών ορίων για σεξουαλικές επαφές, εκτός από τον κύριο Πίτερ Σκάραπ, βουλευτή του κοινοβουλίου με το Δανικό Λαϊκό Κόμμα (Dansk Folkeparti), οι χαρακτηρισμένοι και σαν ‘ακροδεξιοί’ της Δανίας, ο οποίος έκανε λόγο για “παιδικό εξευτελισμό”. Και μπράβο του. https://www.facebook.com/watch/?v=680130166188672&extid=wA8OeEzzrEhgNLNH


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις