Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Τούρκοι νότια της Κρήτης τώρα; Βυθήστε τους να τελειώνουμε!!!



 Δυστυχώς δικαιωνόμαστε όταν λέγαμε ότι είναι θέμα χρόνου οι τούρκοι να κατέβουν νότια της Κρήτης. Η NAVTEX που εξέδωσαν αποτελεί προαναγγελία εισβολής νότια της Κρήτης η οποία πρέπει να αποτραπεί πάση θυσία

Η Τουρκία παρά την ελληνική anti NAVTEX που εκδόθηκε από το Ηράκλειο και θα δραστηριοποιηθεί στην περιοχή που βρίσκεται το Oruc Reis, εξέδωσε νέα με την οποία χαρακτηρίζει «παράνομη» την ελληνική άσκηση! Μέσα σε λίγες ώρες, η Άγκυρα εξέδωσε νέα παράτυπη NAVTEX και στέλνει τουρκικό στόλο νότια της Κρήτης!
Η ΝΑVTEX με αριθμό 1069/20 έχει ισχύ από τις 5 τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου έως τις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ όπως ανακοινώνει, θα συμμετέχουν και «συμμαχικές μονάδες».  Μάλιστα, περιοχή την οποία δεσμεύει η νέα προκλητική τουρκική NAVTEX περιλαμβάνει τμήμα της «οριοθέτησης» που προβλέπει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο. Κοινώς η Τουρκία πατάει πόδι νότια της Κρήτης την οποία έχει αμφισβητήσει ανοιχτά με το μνημόνιο που υπέγραψε με τον αχυράνθρωπο Σαράτζ της Λιβύης. Πρόκειται για εισβολή, πρέπει να αποτραπεί.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις