Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μια ομάδα ΔΙΑΣ "μάζεψε" παρέλαβε τα παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή έξω από το καφέ Check in (200 -300 μέτρα μακριά από το σχολείο)

 Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Κερατσινίου
Αγαπητοί γονείς,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα δυσάρεστο γεγονός που συνέβη σήμερα το πρωί 22.09 με μαθητές του σχολείου μας, το οποίο ανησύχησε και αναστάτωσε πολλούς γονείς.
Η Σχολική Κοινότητα στις 21.09 έπειτα από προφορική ψηφοφορία, λόγω κορονοϊού, παρουσίασε στον διευθυντή του σχολείου τα κάτωθι αιτήματα:
1. Θερμομέτρηση των μαθητών πριν την είσοδο τους στο σχολείο
2. Μείωση των παιδιών από τα 25άρια τμήματα
3. Δωρεάν τεστ σε καθηγητές και μαθητές
4. Απολύμανση 1 φορά τον μήνα
5. Διαδικτυακό μάθημα σε περίπτωση κλεισίματος
Ήταν γνωστό στα παιδιά πως για αυτά τα αιτήματα δεν είναι υπεύθυνος ο διευθυντής αλλά το υπουργείο. Με σκοπό λοιπόν να πιέσουν με τον τρόπο τους αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν.
Προς έκπληξή τους σήμερα νωρίς το πρωί μια ομάδα ΔΙΑΣ παρέλαβε τα παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή έξω από το καφέ Check in (200 -300 μέτρα μακριά από το σχολείο) και τα συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας διότι έλαβαν εντολή για βανδαλισμό όπως μας πληροφόρησαν. Εκλήθησαν οι γονείς αυτών για την παραλαβή τους από το αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας λόγω του ότι ήταν ανήλικα.
Οι μαθητές του σχολείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός αυτό πραγματοποίησαν αποχή από τα μαθήματά τους.
Καλό απόγευμα και καλή δύναμη σε όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις