Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή διαδηλωτή στην συγκέντρωση των KATA ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ


 Στην προσαγωγή ενός διαδηλωτή κατά την συγκέντρωση των αρνητών της χρήσης μάσκας στα σχολεία προχώρησε σήμερα το απόγευμα η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, κατά την συγκέντρωση η οποία έλαβε χώρα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δημιουργήθηκε παρεξήγηση, λίγο μετά τις 18.00,  μεταξύ ενός διαδηλωτή και ενός περαστικού, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την συγκέντρωση.

Ο διαδηλωτής, αρχικά κυνήγησε και έπειτα επιτέθηκε στον περαστικό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε στην προσαγωγή του διαδηλωτή.

Να σημειωθεί πως στο Άγαλμα του Βενιζέλου νωρίτερα συγκεντρώθηκαν περίπου 450 κατα της χρήσης μάσκας στα σχολεία και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της πόλης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις