Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

OXI ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Θεσσαλονίκη: εισαγγελική παρέμβαση για τη διαδήλωση κατά της μάσκας στα σχολεία (MONO ΓΙΑ ΦΟΒΟ;;;)

Την άμεση εισαγγελική παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανου Ζαρκαντζιά προκάλεσε η διαδήλωση που
διοργανώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στη χρήση μάσκας στα σχολεία. Η διαδήλωση έγινε μετά από διαδικτυακό κάλεσμα.

Ο κ. Ζαρκατζιάς έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η έρευνα, την οποία θα αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται κατά των διοργανωτών της κινητοποίησης. Ανάμεσα στα αδικήματα που θα ερευνηθούν είναι αυτό της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΕΣ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΗΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΦΟΒΟ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΩΣ "ΔΙΕΓΕΡΣΗ"
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ!

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις