Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

VIDEO - ΚΟΡΥΦΩΝΟΥΝ THN ANTINOHΣΗ

 Στη Μνηστηροφονία της Οδύσσειας, ο Οδυσσέας σκοτώνει πρώτο τον Αντίνοο, γιο το Ευπείθη, ρίχνοντάς του ένα βέλος στο λαιμό, που του διαπέρασε τον αυχένα.

Η μεγάλη σοφία του Ομήρου μας δίδαξε ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου εχθρού των ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που σήμερα που ζούμε το τελικό χτύπημα της νέας τάξης πραγματων τον παρατηρούμε να είναι σε ακμή. Τα μέσα εξαπάτησης παντού διάσπαρτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να “κάνουν τη νύχτα μέρα” έχοντας πλέον αποκαλύψει πλήρως το τι είδους όντα είναι.

Μεταξύ άλλων, έδειξα, επίσης, μερικά στιγμιότυπα από μια ακόμα δυνατή διαδήλωση κατά των μασκών στο Λονδίνο η οποία διακόπηκε βίαια από την αστυνομία. Παρ’όλ’αυτά ο κόσμος παγκοσμίως φαίνεται πως όλο και βρίσκεται σε μεγαλύτερο ρυθμό αφύπνισης.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις