Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Πατέρας ξανά στα 69 του ο Γιώργος Παπαδάκης!


«Παγωτό» έμειναν οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη με την αποκάλυψή του στον αέρα της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Μέχρι στιγμής έλεγα ότι έχω τρεις γιους, τώρα έχω και μία κόρη και ήρθε η ώρα να το αποκαλύψω!»! Ο δε συνεργάτης του «έμεινε» άφωνος και στη συνέχεια αναφώνησε: «Τι βόμβα είναι αυτή;»!
Με τον παρουσιαστή να προσθέτει: «Είναι γνωστή, επώνυμη και… θα αποκαλέσει αντικείμενο σχολιασμού στις πρωινές εκπομπές… Τι να κάνω; Ήμουν ζωηρός και εγώ… Όχι δεν μου μοιάζει. Είναι ωραία…» και ξέσπασε σε γέλια και τότε κατάλαβαν οι συνεργάτες του ότι φυσικά αστειεύεται! Διατηρεί το χιούμορ του ο Γιώργος Παπαδάκης παρότι η ζωή του έχει φερθεί άσχημα.

Τέλος εποχής για τον Γιώργο Παπαδάκη

Αλλαγές φαίνεται να γίνονται με την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, "Καλημέρα Ελλάδα". Τι συμβαίνει στο κανάλι;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αλλάξει για κάποιες ημέρες την ώρα προβολής της εκπομπής, καθώς θα προβάλλει τις τηλεοπτικές προεκλογικές αναμετρήσεις για την 59 η προεδρική εκλογή των Η.Π.Α..
Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, θα μεταδίδει, ζωντανά και με ταυτόχρονη μετάφραση, όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις για την προεδρική εκλογή των Η.Π.Α., -που είναι στις 3 Νοεμβρίου-, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνουν αλλαγές στην πρωινή ζώνη.
Οι 4 live τηλεοπτικές προεκλογικές "μονομαχίες" των υποψηφίων για την προεδρία και αντιπροεδρία είναι οι εξής:
  • Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 θα μεταδοθεί η προεκλογική αναμέτρηση των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν.
  • Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψηφίων για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς – Καμάλα Χάρις.
  • Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν.
  • Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν.
Έτσι, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα" θα ξεκινούν αμέσως μετά. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τι απίστευτο έκανε ο παρουσιαστής σε μία από τις εκπομπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις