Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ EIKONA TΗΣ CABAL - ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!!

Οι Σατανιστές κυβερνούν την Αμερική;
Είναι δημόσιο μυστικό ότι όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ, ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι, μεγάλες επιχειρήσεις και οικονομικές ελίτ είναι όλα μέλη των μυστικών κοινωνιών των ΗΠΑ που έχουν μια
πολύ διαφορετική κοσμοθεωρία και στόχους από εκείνους που επιδεικνύουν ότι παίζουν το ρόλο των ταπεινών Χριστιανών στις κυρίως Προτεσταντικές ονομασίες εκεί
Η αγάπη μου είναι η αγάπη μου Η Αμερική είναι παγκόσμιο φαινόμενο στην παιδική κακοποίηση. 800 παιδιά εξαφανίζονται ετησίως και αυτό είναι ένα από τα θέματα ταμπού των ΗΠΑ.
Οι πράκτορες του FBI, οι αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούν δημοσιογράφους που δεν είναι μέλη αυτών των μυστικών κοινωνιών και επιχείρησαν έρευνες, έμειναν γρήγορα χωρίς δουλειά, ή ευθύς χωρίς τη ζωή τους. Όποιος πάει για πρώτη φορά στην Αμερική, παραμένει σοκαρισμένος από τον δίσκο με φωτογραφίες εκατοντάδων αγνοουμένων παιδιών παντού. Μια διαφορετική, εφιαλτική πραγματικότητα, χωρίς αναλογικά αλλού στον κόσμο. Τι θέλω να πω; Παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα στη Συρία, την Υεμένη (και αλλού), από πόλεμο, ασθένεια, υποσιτισμό και ασθένεια. Ωστόσο, τι συμβαίνει στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη για να έχει ένα τόσο τεράστιο πρόβλημα κλίμακας που σε άλλο σημείο του κόσμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γενοκτονία; Η οικογένεια Κλίντον, που συνδέεται στενά με την οικογένεια Ροκφέλερ. Συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, λόγω της φύσης των ρόλων που τους ανατίθενται στο θέατρο που λέγεται αμερικανική δημοκρατία. Αρκεί να αναζητήσετε πληροφορίες με τις λέξεις-κλειδιά - '' δύναμη, θάνατος, οικογένεια Κλίντον '' και θα βρείτε τεράστιες πληροφορίες στο δίκτυο σε πολλές γλώσσες, για αμέτρητους φόνους, '' ατυχήματα ", διαφθορά, εκβιασμοί, λόμπι για εγκληματικά συμφέροντα. Ωστόσο, ο τελευταίος είναι τόσο σοκαριστικός που ακόμη και ο Πρόεδρος Τραμπ επέβαλε έκλειψη ενημέρωσης, αν και πάντα εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία για να τους πυροβολήσει, με κάθε δυνατή αφορμή.
Παρά την ενημερωτική συσκότιση στο δίκτυο, σχόλια αυτόπτων μαρτύρων, ακόμη και βίντεο υλικό που εμφανίζεται εδώ και εκεί, αλλά γρήγορα κατεβαίνει. Γι ' αυτό. δεν θα το εφαρμόσω εδώ. Για να μην διαγράψουν όλο το blog straight και απλά θα παραθέσω έναν από τους αυτόπτες μάρτυρες να μιλάει για χιλιάδες παιδιά που κυκλοφορούν στη Νέα Υόρκη και άλλες πολιτείες. Μετά τις ενεργές αποφασιστικές ενέργειες των υπερασπιστών των δικαιωμάτων, όχι των υπηρεσιών ασφαλείας. Σχολιάζεται ότι πιθανόν οι ανώτεροι στρατηγοί του Πενταγώνου. Στέκονται πίσω από αυτούς τους υπερασπιστές για να αποφύγουν να εξαλειφθούν από τις υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες πιθανότατα κρύφτηκαν ενεργά, ή ακόμη συμμετείχαν σε αυτή τη βρώμικη ιστορία.
Σχεδόν 100 παιδιά και πτώματα βρέθηκαν σε υπόγειο τούνελ που συνδέει το κτίριο του Ιδρύματος Κλίντον με το λιμάνι της Νέας Υόρκης. Τα παιδιά κακοποιήθηκαν φρικτά και η θέα ήταν τρομακτική. Για να μην γίνουν οι Νεοϋορκέζοι μάρτυρες του Αμερικανού '' Osvictim ", Άουσβιτς '' και του '' Μπούχενβαλντ ". Ο Πρόεδρος Τραμπ διέταξε παιδιά και πτώματα να φορτώσουν στο εξειδικευμένο ιατρικό πλοίο '' Comfort ". Αλλά όπως τα παιδιά είναι χιλιάδες, αυτό στάλθηκε και στάλθηκε στα παιδιά δεύτερο ιατρικό πλοίο.
Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για τακτοποιημένα πτώματα στο τούνελ που πιθανότατα θα φορτώνονταν σε πλοίο στο λιμάνι και θα τα πέταγαν σε ανοικτά νερά για να μην απομένουν αποδείξεις. Πιθανώς αποθηκεύτηκαν εκεί επειδή τους δάγκωσαν μαζικά αρουραίους. Πιθανόν κάποια από τα παιδιά να ήταν μισοζωμένα όταν τα παράτησαν εκεί και οι αρουραίοι τρέφονταν από αυτά. Μετά από παρέμβαση, οι γιατροί σχολίασαν ότι θα χάσουν το 4 με 6 % των θυμάτων που παρέμειναν ζωντανά επειδή ήταν πολύ αδύναμα.
Υπάρχουν ενδείξεις για φρικιαστικά βασανιστήρια και σεξουαλική επίθεση. Όλα τα παιδιά υποσιτίζονται. Πολλοί από αυτούς χρειάζονται αναπνευστήρες. Σοβαρά τραυματισμένοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στις σήραγγες. Τους έδιναν σακούλες εμετού πριν μπουν μέσα.
Υπάρχουν αποδείξεις ότι τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του Αδρενόχρωμου, το οποίο η ελίτ χρησιμοποιεί ως ελιξίριο ζωής, αλλά αυτό είναι μάλλον το ακριβότερο φάρμακο που μπορεί να αποκτηθεί μόνο σε ορισμένα μέρη, όπου δεν επιτρέπονται οι απλοί θνητοί. Κάτω από την ′′ ελίτ ′′ να γίνει κατανοητό - όχι μόνο πολιτικό και οικονομικό, αλλά ì μεγάλο μέρος του show business, και αστέρες του Hollywood.
Το αδρενόχρωμο συντίθεται από το αίμα των βασανισμένων παιδιών, το οποίο ήταν πλούσιο σε αδρεναλίνη.
Σχολιάζεται ήδη 160 000 άτομα με σφραγισμένη κατηγορία σε διάφορα ομοσπονδιακά δικαστήρια. Στην Καλιφόρνια αφέθηκαν ελεύθερα 35 παιδιά και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρικό πλοίο που βρίσκεται στο λιμάνι του Λος Άντζελες. Υπάρχουν παιδιά που κυκλοφορούν στη Φλόριντα και μάλιστα στην ίδια την Ουάσιγκτον.
Σε αυτή τη φωτογραφία όμως ο Τραμπ δεν είναι στο νησί, αλλά τραβήχτηκε σε ένα πάρτι όπου τράβηξε φωτογραφίες με πολύ περισσότερο κόσμο. Σε αντίθεση με την επόμενη φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου, για παράδειγμα, που τραβήχτηκε στο ίδιο το νησί και στην οποία βρίσκεται μαζί με ένα από τα κορίτσια για τα οποία η έρευνα βρήκε ότι ήταν μία από τις αγαπημένες του Έπσταϊν για 10 χρόνια. Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πού εξαφανίζονται κάθε χρόνο περισσότερα από 800 παιδιά για να καλύψουν τις ανάγκες της σατανικής ελίτ που μας κυβερνά και που πιστεύει ότι όλα επιτρέπονται και είναι υπεράνω του νόμου - λέει ο σοκαρισμένος αυτόπτης μάρτυρας. Θυμάμαι ότι, πολύ πρόσφατα, η οικογένεια Κλίντον, φωτίστηκε ξανά στο λεγόμενο ′′ νησί των οργίων ′′ όπου, με τη μορφή ιδιωτικού συλλόγου, η λεγόμενη ′′ ελίτ ", εντελώς ανενόχλητη, έχει ′′ επικοινωνήσει ′′ με τεράστιο αριθμό παιδιών για χρόνια. Κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον δύο Βούλγαροι πολιτικοί ήταν και ιδιώτες επισκέπτες εκεί
Δυστυχώς η ομοσπονδιακή έρευνα μπλόκαρε με την αιφνιδιαστική αυτοκτονία του Τζέφρι Έπσταϊν - τον επίσημο ιδιοκτήτη. Τότε οι κακές γλώσσες επενέβησαν σε αυτό και τον Πρόεδρο Τραμπ, βγάζοντας μια φωτογραφία τους.
Ως μέλος αυτών των υπό όρους αποκαλώ ′′ σύγχρονοι Αμερικανοί σατανιστές ". Ο Bill Gates συνδέεται επίσης με τον Epstein και υπάρχει τεράστιος αριθμός αναρτήσεων στο θέμα. Θα παραθέσω μόνο ένα. https://www.thedailybeast.com/bill-gates-praised... Στο θέμα του Bill Gates και της συνωμοσίας Covid-19 που έχω γράψει σε προηγούμενο υλικό και δεν θέλω να επαναλάβω. Θα προσθέσω απλώς ότι δεν μπορώ να ξεχάσω το γεγονός ότι ποιες καλές μακροχρόνιες επαφές με τη Βουλγαρία έχει η οικογένεια Κλίντον, οι οποίες αποτελούν τον βασικό αμερικανικό παράγοντα των Δημοκρατικών στα βουλγαρικά πολιτικά κόμματα, όπως το SDS και το GERB, και ένας πρώην πρόεδρος της Βουλγαρίας είναι ακόμη και ο συντονιστής του ′′ Ιδρύματος Κλίντον ′′ για την Ευρώπη. Χωρίς πρόταση, θα προσθέσω ότι κατά μέσο όρο 5 παιδιά εξαφανίζονται καθημερινά στη Σόφια, με μέσο όρο τα δύο από αυτά να μην βρίσκονται. Ανοητικά στατιστικά στοιχεία για τα οποία σιωπά. Το 2017 πέθανε ο David Rockefeller, ο οποίος ήταν ο ηγέτης εκείνων που υπό όρους αποκαλούν ′′ σύγχρονοι Αμερικανοί σατανιστές ". Ενώ ο Djord Shoros (Τζορτζ Σόρος) είναι κάτι από τον επίσημο ομιλητή τους. Για τον Ροκφέλερ ήταν η τεράστια πολιτική τους πλάτη, που αγαπούσε να στέκεται στη σκιά και να παίζει το ρόλο ενός φιλάνθρωπου. Αν και ο μεγάλος εγωισμός του Σόρος, τον έκανε να πει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον (ως Υπουργός Εξωτερικών) ήταν προσωπικά οι διορισμοί του. Η αλήθεια είναι ότι η πλάτη ήταν πάντα ο Ροκφέλερ. Ο Μπιλ Κλίντον είναι από αυτή την οικογένεια, και η σύζυγός του Χίλαρι Κλίντον ηγείται του Ιδρύματος Ροκφέλερ. Μετά την ήττα του πρώτου γύρου εναντίον μιας ομάδας στρατιωτών του Πενταγώνου που υποστήριξαν τον Τραμπ και έτσι η Χίλαρι Κλίντον δεν μπόρεσε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος τους Ο θάνατος του Ροκφέλερ τους έκανε ένα δεύτερο βάναυσο χτύπημα. Ο Σόρος προσπάθησε να αντεπιτεθεί αρκετές φορές αλλά απέτυχε. Αυτό ανάγκασε εκείνους που αποκαλώ υπό όρους '' σύγχρονους Αμερικανούς σατανιστές ", να φέρουν μπροστά ένα νέο πρόσωπο με εντελώς διαφορετικό emploa και νέα στρατηγική. Το νέο τους πρόσωπο είναι ο Bill Gates. Ο άνθρωπος που έλαβε τη μεγαλύτερη στήριξη στην παγκόσμια ιστορία για να γίνει μονοπώλιο σε έναν τομέα που κυριολεκτικά ελέγχει τη ζωή όλων. Καλή επιλογή γιατί ο Gates έχει επίσης μια προσεκτικά κατασκευασμένη εικόνα ενός φιλάνθρωπου και τα πάει περίφημα με τον ομιλητή τους προς το παρόν. Η τεχνητά δημιουργημένη κρίση covid-19 τον μετέτρεψε σε παγκόσμιο '' μάνατζερ '' που δίνει εντολή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τραβάει τα αυτιά της άτακτης σουηδικής κυβέρνησης, η οποία αρνήθηκε να εισαγάγει '' έκτακτη ανάγκη '' και αντιτίθεται στον Πρόεδρο Τραμπ σχεδόν σε κάθε θέμα. Εάν έχετε ήδη κάνει λογική σχέση με τον Σόρος, είναι αρκετά ακριβής.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις