Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Με... διάγγελμα γεμάτο αισιοδοξία και χιούμορ ο Ν.Τραμπ διέψευσε τα fake news: «Επιστρέφω σε λίγες ημέρες»

Σε ένα 4λεπτο διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γεμάτος χιούμορ και αισιοδοξία, είπε ότι νιώθει πολύ καλύτερα από όταν εισήχθη στο στρατιωτικό
νοσοκομείο Walter Reed καθώς αντιμετωπίζει ήπια νοσήματα κορωνοϊού διαψεύδοντας έτσι τα fake news περί "κρίσιμης κατάστασης" της υγείας του.

Μέσω βίντεο στο Twitter καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει οι διαδόσεις από σειρά ΜΜΕ με αντικρουόμενες απόψεις αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του ο πρόεδρος των ΗΠΑ έβαλε τα πράγματα στην θέση του. Μάλιστα την κατάσταση της υγείας του Ν.Τραμπ και για την κανονική ροή του προγράμματος εργασιών του μέσα στην καραντίνα του στρατιωτικού νοσοκομείου, ενημέρωσε και η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ μέσω ανάρτησης στο Instagram.

«Θα επιστρέψω σύντομα!» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος μεταξύ άλλων σε νέο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter. Ωστόσο ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «η πραγματική δοκιμασία».
«Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά», παραδέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος εισήχθη την Παρασκευή σε ειδική πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Walter Reed.

«Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα», είπε, διότι «είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της», όπως πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν.

Ο Τραμπ, φόραγε σακάκι αλλά όχι γραβάτα, είπε: «Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μια-δυο μέρες», πρόσθεσε.

Ο πλανητάρχης ευχαρίστησε τους γιατρούς και όσους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στις ΗΠΑ και διεθνώς. «Οι εκδηλώσεις αγάπης ήταν κάτι απίστευτο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», διαβεβαίωσε.

Ο 74χρονος πρόεδρος ανέφερε ακόμη πως δεν «είχε άλλη επιλογή» παρά να ρισκάρει να εκτεθεί στον SARS-CoV-2, καθώς δεν θα μπορούσε να «κλειδωθεί» στον Λευκό Οίκο για την προστασία του, έπρεπε να είναι «μπροστάρης».

«Όταν είσαι ηγέτης, είσαι υποχρεωμένος να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα», ανέφερε, προσθέτοντας πως «κανένας μεγάλος ηγέτης δεν το έκανε ποτέ αυτό» - να κλειστεί μέσα - μοιάζοντας να προσπαθεί να αντικρούσει τις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κορωνοϊού.

«Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να εργάζεται για τον αμερικανικό λαό» έγραψε στο instagram η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ. Συνόδευσε το μήνυμά της με μια φωτογραφία του πατέρα της, που φαίνεται να υπογράφει έγγραφα, μέσα στο νοσοκομείο Walter Reed όπου νοσηλεύεται:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις