Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Έλον Μασκ: «Κάτι σάπιο συμβαίνει με τα τεστ κατά του κορωνοϊού – Έκανα 4 αλλά…»


 Με ήπια συμπτώματα νοσεί από κορωνοϊό ο Έλον Μασκ, αφήνοντας βέβαια, υπόνοιες για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων

Αμφιβολίες για την εγκυρότητα των τεστ κατά του κορωνοϊού εκφράζει ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, καθώς από τα τέσσερα που έκανε τα δύο βγήκαν θετικά και δύο αρνητικά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων να επιβεβαιώνει στο Twitter ότι βιώνει συμπτώματα «τυπικού κρυολογήματος. Τίποτα ασυνήθιστο μέχρι τώρα.»

Ο δισεκατομμυριούχος, εξέφρασε τις ανησυχίες του σε ανάρτηση του στο Twitter, καθώς όπως λέει μπορεί και άλλα άτομα να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με αναξιόπιστα αποτελέσματα από τα τεστ κατά του Covid-19. Τα τεστ που πραγματοποιούνται για τον θανατηφόρο ιό, που έχει μολύνει σχεδόν 53 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχουν αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστα, καθώς συχνά οι ασθενείς που μπορεί να νοσούν δεν φέρουν κάποια από τα φερόμενα συμπτώματα.

Μασκ, παρόλη τη γενικευμένη κατάσταση λόγω πανδημίας, έχει ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη, καθώς επιβλέπει την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου εργοστασίου Tesla, στο Βερολίνο.

Η Tesla, εκτός από το εργοστάσιο στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ διατηρεί και ένα άλλο εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων στη Σαγκάη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις