Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Αστυνομικοί κράτησαν αναίτια ανήλικη, την άφησαν ξεγυμνωμένη και έκλεισαν το κινητό της για να μη μιλήσει με τη μητέρα της!


 Μία εξοργιστική καταγγελία φέρνει στο φως το parallaximag.gr για άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας που έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μία 17χρονη κοπέλα από τις 40 εκκλησιές ξεκίνησε με φίλη της να πάει βόλτα στο βουνό ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία. Την κοπέλα σταμάτησαν αστυνομικοί δύο φορές, ωστόσο ενώ την πρώτη φορά δεν υπήρξε πρόβλημα, τη δεύτερη κατέληξε μέσα σε ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην προσαγωγή της φορούσαν πολιτικά, δεν έδειξαν ταυτότητες, δεν ενημέρωσαν ούτε τους γονείς ούτε την ίδια για το που την πήγαν, ενώ μετά από 2 τηλεφωνικές επικοινωνίες της μητέρας με το παιδί της στις οποίες αρνήθηκαν να μιλήσουν της πήραν και το κινητό το οποίο έκλεισαν.

Φίλη της οικογένειας δικηγόρος επίσης προσπάθησε να επικοινωνήσει χωρίς επιτυχία.

Αναζητώντας την κόρη της, η μητέρα της κοπέλας έμαθε από αστυνομικό ότι βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν όμως έφτασε εκεί δεν την άφηναν να μπει ή να δει την κόρη της αν και πρόκειται για ανήλικη. Μάλιστα καταγγέλλει ότι την ειρωνεύονταν λέγοντάς της “σταμάτα να βλέπεις σειρές στο Netflix”.

Τελικά, μετά από ώρες και νέα παρέμβαση δικηγόρου η ανήλικη επιστρέφει στην μητέρα της, λέγοντας ότι οι αστυνομικοί την υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο και την κράτησαν με το σουτιέν για αρκετή ώρα χωρίς ποτέ να της πουν που βρίσκεται και τι έχει κάνει.

Με πληροφορίες από parallaximag.gr. 

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις