Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

EXEI ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ O TPAMΠ - CNN: Εκλογές ΗΠΑ - Δημοσκόπηση: Σε τέσσερις Πολιτείες «κλειδιά» προηγείται ο Τραμπ


 Σε Αϊόβα, Τζόρτζια, Βόρεια Καρολίνα και Οχάιο, τέσσερις κομβικές Πολιτείες των ΗΠΑ για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RealClearPolitics

Σύμφωνα με τα ευρήματα της RealClearPolitics, ο Τζο Μπάιντεν διατηρεί το προβάδισμα των 7,2 μονάδων έναντι του Ντόναλντ Τραμπ σε εθνικό επίπεδο, ωστόσο είναι ισχνό στην Αριζόνα, τη Φλόριντα και την Πενσυλβανία.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος -σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης- προηγείται στην Αϊόβα με 2 μονάδες, στη Τζόρτζια κατά 1 μονάδα, στη Βόρεια Καρολίνα κατά 0,2 και το Οχάιο κατά 1,4.

Πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν ωστόσο ότι η έρευνα της RealClearPolitics δεν δίνει μια ισορροπημένη εικόνα του εκλογικού κλίματος, καθώς στηρίζεται σε data κυρίως από Τζόρτζια και Οχάιο. Η εταιρεία δημοσκοπήσεων που εδρεύει στη Τζόρτζια σταθμίζει τις έρευνές της στην «μεροληψία κοινωνικής επιθυμίας», λαμβάνοντας υπόψιν ότι ορισμένοι ψηφοφόροι του Τραμπ φοβούνται να είναι ειλικρινείς για την πρόθεση ψήφου τους.

Σημειώνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, ότι RealClearPolitics ήταν μια από τις ελάχιστες εταιρείες δημοσκοπήσεων που προέβλεψε σωστά ότι ο Τραμπ θα κερδίσει το Μίσιγκαν και την Πενσυλβάνια το 2016.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις