Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Lockdown: Δεν ισχύει για όσους περνούν παράνομα από τον Έβρο (video)

 Όλη η Ελλάδα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται σε lockdown, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και αυτή επιτρέπεται μόνο με αποστολή SMS.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, και σύμφωνα με το evros-news.gr, 4 νεαροί σε ηλικία παράνομοι μετανάστες – πρόσφυγες, εμφανίστηκαν στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται απέναντι στην βιομηχανία ξύλου «ΑΚΡΙΤΑΣ» στον Προβατώνα Σουφλίου.

Χωρίς φυσικά μάσκες και μέτρα προφύλαξης λόγω lockdown.

Είχαν περάσει παράνομα σε ελληνικό έδαφος μέσω του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Φυλακτού, μαζί με πολλούς ακόμα που τους ψάχνουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από κατοίκους οι οποίοι τους αντιλήφθηκαν.

Κάποιους συνέλαβαν, αλλά αυτοί οι 4 ξέφυγαν, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι υπάρχουν και άλλοι που εμφανίζονται στα γύρω χωριά και προσπαθούν μέσα από χωράφια να μην συλληφθούν.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αλλά και του εστιατορίου Πασχάλης Μελάς που δημοσίευσε και την φωτογραφία με το σχόλιο: «Καλώς ήλθατε… Παιδιά… Εμείς μέσα εσείς έξω..!!», πολλές φορές έχει δει στην επιχείρηση του παράνομους μετανάστες και τους έχει εξυπηρετήσει, αλλά τώρα όπως μας είπε τους είδε… αγριεμένους και επειδή δεν φορούσαν μάσκες αλλά κυρίως λόγω του ερχομού τους απ’ την Τουρκία όπου… θερίζει ο κορονοϊός, απέφυγε να τους επιτρέψει την είσοδο.

lockdown – Θερμικές κάμερες – Βίντεο

Θερμικές κάμερες τις οποίες χρησιμοποιούν η Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο, δείχνουν πως οι Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί διευκολύνουν τους παράνομους μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις