Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” για τον “χρυσό αγωγό” των 12 εκατομμυρίων ευρώ στο ΓΕΑ!

 


Ο “χρυσός” αγωγός καυσίμου της Πολεμικής Αεροπορίας προκάλεσε την ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή ,αλλά η απάντηση που δόθηκε από τον ΥΕΘΑ, δεν εξηγεί πως ένα “έργο” που αρχικά είχε κοστολογηθεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ ,έφθασε στα 12 εκατομμύρια! Καπέλο…6 εκατομμυρίων ευρώ που κανένας από το ΓΕΑ δεν εξηγεί πως και γιατί προέκυψε!

Το “έργο” προέκυψε στο πακέτο αντισταθμιστικών ωφελημάτων από την Lockheed Martin. Για να εξηγήσουμε: τα 12 εκατομμύρια αφορούν στην…ασφάλεια του αγωγού , όχι στην κατασκευή κάποιου νέου αγωγού!

Η απάντηση του ΥΕΘΑ ,λέει πολλά και διάφορα ,αλλά λέξη για το υπέρογκο κόστος λόγω του οποίου στην ΠΑ τον έχουν χαρακτηρίσει “χρυσό”.

Όλη η απάντηση του ΥΕΘΑ ΕΔΩ για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.

Υποθέτουμε ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα που έχει να λύσει το ΓΕΑ μ΄ αυτά τα 6 επιπλέον εκατομμύρια. Το γεγονός ότι “κρύβονται” πίσω από δήθεν “απόρρητα” δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα και μάλιστα σοβαρά. 

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το γεγονός ότι σε όποιον ασκεί κριτική αποδίδουν την…κατηγορία του “προδότη” που “πλήττει το ηθικό του προσωπικού” δεν μπορεί να κρύβει ακόμη για πολύ τις ελλείψεις. Το ηθικό το προσωπικού θίγεται όταν αναμένει ας πούμε C-130 για να επιστρέψει στη βάση του και στο σπίτι του, από αποστολή της υπηρεσίας. αλλά C-130 δεν υπάρχει!

Καλό είναι λοιπόν το ΚΙΝΑΛ που έκανε την ερώτηση ,να επανέλθει και να ζητήσει σαφείς απαντήσεις και για την αναγκαιότητα του έργου και για το υπέρογκο κόστος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις