Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Φιάσκο "click away", τέλος! - Έρχεται το... "click in shop" - Παραμένουν οι απαγορεύσεις μέχρι εμβολιασμού όλων!

 


Νέα δεδομένα, αναμένεται να υπάρξουν στο λιανεμπόριο από τις 15 Ιανουαρίου, καθώς το φιάσκο του click away θα αντικατασταθεί με το λεγόμενο «click in shop».

Πιο συγκεκριμένα, από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά θα κλείνουμε ραντεβού και θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα, όπου εν αντιθέσει με τώρα, θα μπορούμε εντός του να δοκιμάσουμε το προϊόν που θέλουμε. Φοβερή πρόοδος, ε;

Στη συνέχεια, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε! Και ποιος λέει ότι δεν θα ζητάμε και κάτι άλλο να δοκιμάσουμε; Και θα μας το αρνείται, δηλαδή, το κατάστημα, βάσει των εμπνευστών του «click in shop»;

Πόσο πιο γελοίοι;

Όσον αφορά τα μικρά συνοικιακά καταστήματα, θα επιτρέπεται... μόνο ένα άτομο μέσα (!), το οποίο θα πρέπει προηγουμένως να έχει κλείσει το ραντεβού του! 

Δηλαδή, αν είναι μητέρα και η κόρη της, θα μένει εκτός καταστήματος το παιδί;

Παράλληλα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στον Ιανουάριο δεν θα επιτραπεί το άνοιγμα της εστίασης, ούτε η μετακίνηση από νομό σε νομό ενώ δεν θα απαλλαγούμε και από την αποστολή μηνύματος για την μετακίνησή μας.

Αυτό, μέχρις ότου δεχθούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες να εμβολιαστούν, δηλαδή το 70% των όσων κυκλοφορούν στην χώρα!

Άνοιγμα σχολείων: Συνάντηση Κεραμέως με «ειδικούς» εντός της εβδομάδας

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, διευκρινίζοντας πως εντός της εβδομάδας θα συναντηθεί η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με τους ειδικούς για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ερωτώμενος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εάν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως το άνοιγμά τους αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.


«Προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία. Το πώς θα ανοίξουν ή εάν θα αφορούν όλες τις βαθμίδες ταυτόχρονα αυτό θα του δούμε μετά τις συνεννοήσεις που θα γίνουν μεταξύ της υπουργού και των ειδικών και μετά θα υπάρξουν ανακοινώσεις».


Ωστόσο, το εάν θα ανοίξουν μαζί τα σχολεία όλων των βαθμίδων αναμένεται να αποφασιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις