Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

EINAI TOΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;;; Μετά τις παρενέργειες του εμβολίου mRNA «Μονάδες ανάνηψης» τοποθετούν εκτάκτως στα κέντρα εμβολιασμού με το εμβόλιο της Pfizer οι Βρετανοί!


 Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα εγκαταστήσει πλήρεις «Μονάδες Ανάνηψης» σε κέντρα εμβολιασμού κορωναϊού οι οποίες θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε λήπτες του εμβολίου που θα παρουσιάζουν παρενέργειες!

Η εγκατάσταση Μονάδων ανάνηψης επιβλήθηκε όταν δύο εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας που εμβολιάστηκαν υπέστησαν αλλεργικές αντιδράσεις μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer BioNTech την πρώτη ημέρα της διάθεσης και κόντεψαν να πεθάνουν από αδυναμία αποκατάστασης της αναπνοής τους.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μετά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετώπισαν οι δύο εργαζόμενοι, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) εξέδωσε «προληπτικές συμβουλές» που ανέφεραν ότι τα άτομα που έχουν «ιστορικό σημαντικών παρενεργειών» σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη το εμβόλιο κορωναϊού.

Η νέα συμβουλή συνέχισε να αναφέρει: «Οι εγκαταστάσεις ανάνηψης πρέπει να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για όλους τους εμβολιασμούς. Ο εμβολιασμός πρέπει να πραγματοποιείται μόνο σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν μέτρα ανάνηψης».

Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν και ανάλογες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στα άνω των 1000 κέντρων εμβολιασμού, κάτι που θεωρείται αυτονόητο φυσικά. Διότι ας φανταστούμε κάποιον ή κάποιος να κυλιούνται στο πάτωμα βγάζοντας αφρούς από το στόμα και εν συνεχεία πεθαίνοντας, πόσο αρνητικά θα επηρέαζαν αυτές οι εικόνες το γενικότερο πρόγραμμα εμβολιασμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις