Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

VIDEO - Θεοφάνεια – Απίστευτο: “Σημάδεψαν” τη Νάξο τα κανάλια με βίντεο από το 2015!

 Σάλος από το πουθενά και για κανέναν απολύτως λόγο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με βίντεο από το 2015 στη Νάξο, το οποίο δείχνει αγιασμό των υδάτων στην Αγία Άννα.

Το συγκεκριμένο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube από το νησί της Νάξου, είναι από το 2015 και όχι κάτι πρόσφατο, πόσο μάλλον φετινό, που υπάρχουν απαγορεύσεις από την πολιτεία. 

Ωστόσο αυτό δεν ήταν μάλλον ένα ισχυρό διαπιστευτήριο για τα κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία χωρίς μάλλον να διασταυρώσουν την ημερομηνία του βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα στον τίτλο του (2015), το έπαιξαν στις ειδήσεις, υπογραμμίζοντας μάλιστα τις “παραφωνίες” της σημερινής ημέρας.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όπως ήταν αναμενόμενο και απολύτως φυσιολογικό, αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους του νησιού, καθώς η Νάξος όπως και όλες οι Κυκλάδες, συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα ευλαβικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και ένα βίντεο όπως αυτό που οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.]

Οι Ναξιώτες την ημέρα των Θεοφανείων τήρησαν κατά γράμμα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, κάτι που φυσικά κάνουν από την πρώτη στιγμή που η χώρα μας, μπήκε σε αυτή την σκληρή δοκιμασία.


Δείτε το εν λόγω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις