Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

28χρονη Υγειονομική Υπάλληλος στο Wisconsin ΗΠΑ, Εγκεφαλικά Νεκρή 5 ημέρες Μετά την 2η Δόση του Πειραματικού Εμβολίου mRNA COVID της Pfizer...


 Η 28χρονη Sara Stickles – Νεκρή ( Πηγή εικόνας Facebook )

15 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy εδώ: https://tinyl.io/3X1Q [1]

Το COVID Blog αναφέρει ότι η 28χρονη Sara Stickles από το Beloit, Wisconsin, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και τώρα είναι εγκεφαλικά νεκρή, μόλις 5 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID από την Pfizer.

Δυστυχώς, αυτή είναι μια άλλη περίπτωση που δημοσιοποιείται ότι ένας νέος άνθρωπος εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην αρχή της ζωής του και χωρίς προηγούμενες υπάρχουσες καταστάσεις υγείας πέθανε μετά την λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID.

Ήταν δωρητής οργάνων, έτσι το σώμα της διατηρείται ζωντανό μέχρι να βρεθούν κατάλληλους παραλήπτες για τα όργανα της.Ο γιός της Sara Stickles Πηγή: Facebook .

Αφήνει πίσω της έναν νεαρό γιό, αδέλφια, φίλους και μέλη της οικογένειας που εξέφρασαν το σοκ τους στο Facebook για τον ξαφνικό θάνατό της.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Η αδερφή της, Jamie Lynn Cruz  ανακοίνωσε στο Facebook, στις 11 Φεβρουαρίου 2021, ότι η οικογένεια είπε το αντίο της επειδή δεν υπήρχε ελπίδα για ανάρρωση:

«Είναι αλήθεια, οι καλοί πεθαίνουν νέοι. Επειδή η αδερφή μου ήταν τόσο απίστευτα καλή!

Σήμερα η μαμά μου, τα αδέλφια και εγώ ζητήσαμε να έρθουμε στο νοσοκομείο για να πούμε αντίο στη Σάρα.

Η Sara υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, σε νεαρή ηλικία, 28 ετών.

Από τότε τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Αφού έγιναν όλες οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ανάρρωσης και τελικά ο οργανισμός της θα σταματήσει να λειτουργεί.

Επειδή η Sara είναι δωρητής οργάνων, θα συνεχίσουν να κρατούν το σώμα της ζωντανό μέχρι να έρθει η ώρα να αφαιρέσουν τα όργανα της. Η Sara θα συνεχίσει να σώζει αμέτρητες ζωές. Θα συνεχίσει να δίνει τα δώρα της, ακόμη και από το σπίτι της στον Παράδεισο.

Η αδερφή μου είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός άγγελος.» ( Πηγή )

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση στο Facebook από τις 8 Φεβρουαρίου, η αδερφή της ανέφερε ότι η Sara αρρώστησε και «κατέρρευσε» εξαιτίας του  «εμβολίου» της COVID:

« Ανανέωση: Ο γιατρός μας είπε: «Θα της κάνουν αύριο εγκεφαλική αγγειογραφία μέσω της βουβωνικής της χώρας μέχρι τον εγκέφαλό της για να πάρουν φωτογραφίες.

Δεν είναι αρκετά σίγουροι αν πρόκειται για ανεύρυσμα ή αρτηριοφλεβώδης δυσπλασία (AVM) ή όγκος ή κάτι άλλο, οπότε πρέπει να ερευνήσουν περαιτέρω τον εγκέφαλό της. Είναι σταθεροποιημένη.

Θα αντιδράσει στο τσίμπημα, αλλά αυτό είναι όλο, τα μάτια της δεν είναι ακόμα ανοιχτά. Αυτό που της συνέβη είναι υπαραχνοειδής αιμορραγία. (Η αιμορραγία στο διάστημα μεταξύ του εγκεφάλου και του ιστού που καλύπτει τον εγκέφαλο, προκαλείται συνήθως από ένα διογκωμένο αιμοφόρο αγγείο που σκάει στον εγκέφαλο)

Ο γιατρός μας δίνει ελπίδες λέγοντας ότι είναι νέα και υγιής. Τον ενημέρωσα ότι είχε λάβει το εμβόλιο COVID, αρρώστησε και κατέρρευσε εξαιτίας του.»

(Πηγή)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις