Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο ράπερ Mad Clip μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας


 Ο ραπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός ραπερ Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης «Πίτερ» Αναστασόπουλος.

Ο 34χρονος μουσικός κατηγορείται για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ποιος είναι ο Mad Clip

Γνωστός από τα δημοφιλή του βίντεο στο YouTube που συγκεντρώνουν χιλιάδες views, ο ράπερ Mad Clip, είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του τα δύσκολα παιδικά του χρόνια:

«Η μάνα μου και ο πατέρας μου ήρθαν πρώτη φορά στην Αθήνα το 1999. Είμαι από χωρισμένη οικογένεια. Ήμουν λίγο μπαλάκι. Ήμουν μια στη μια γιαγιά και στον παππού, μια στην άλλη γιαγιά. Την πληρώνουν λίγο τα παιδιά. Εγώ τα έχω καλά με όλους. Όταν χωρίζουν οι οικογένειες, έχουν την κακή συνήθεια η μια οικογένεια να κράζει την άλλη».

Αναφερθείς στο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, είχε εξηγήσει ότι το χρησιμοποιήσουμε από μικρό παιδί.

«Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το "clip" είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις