Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Παπάς – σατανάς ασελγεί σε νεαρό σε στενό δρόμο της Πλάκας! (video)


  Ένα οπτικό ντοκουμέντο που παγώνει κάθε λογικό νού, και αποκαλύπτει με τον πλέον φρικτό τρόπο το πόσο αδίστακτος μπορεί να είναι ο διεστραμμένος, φέρνει στο φώς της δημοσιότητας το astinomiko.gr.


Ιερωμένος ασελγεί σε ένα νεαρό αγόρι, μεσημέρι σε δρόμο της Πλάκας! Από τα γενικά χαρακτηριστικά το αγόρι φαίνεται να είναι αλλοδαπός, πιθανότατα αραβικής καταγωγής. Τον ακολουθεί σε μια κατά την γνώμη του “τυφλή” γωνία στο τέλος της οδού Διογένους. Στο σημείο όμως αυτό υπάρχει κάμερα ασφαλείας που καταγράφει σε εικοσιτετράωρη βάση. Εκεί ασελγεί στο αγόρι, μέχρι που τα βήματα ενός διερχόμενου τον κάνει να φύγει. Δευτερόλεπτα αργότερα στο βίντεο φαίνεται ο διερχόμενος να περνά μπροστά από την κάμερα και λίγο αργότερα ο νεαρός να ακολουθεί τον ιερωμένο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Η ομάδα του astinomiko.gr σκέφτηκε πολύ για την δημοσίευση αυτού του οπτικού υλικού. Η απόκρυψή του όμως θα ήταν αντίστοιχη με την συμπεριφορά οποιουδήποτε πολίτη βλέπει κάτι, γνωρίζει κάτι και δεν μιλά ποτέ.


Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία σημασία το γιατί ο νεαρός, και κάτω από ποιες συνθήκες, δέχθηκε να υποκύψει στις ορέξεις ενός ηλικιωμένου άνδρα. Ειδικά όταν ο ασελγός φέρει το Σχήμα


Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις