Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Βλέπεις τα χρωματιστά προβατάκια; Πες μας που είναι ο βοσκός; Τον βρήκες;


 Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Βλέπεις τα χρωματιστά προβατάκια;

Χαμογελάς και περιμένεις να σου πω ότι είναι απλά χρωματιστά προβατάκια;

Άκου να δεις τώρα!!!!

Είσαι ένας νομοταγείς και ευυπόληπτος πολίτης!!!!

Υπακούς σε όσα σου λένε και ακολουθείς πιστά τους βοσκούς σου!!!!

Και δες ξανά τώρα την φωτογραφία με τα χρωματιστά προβατάκια!!!!

Είναι αρκετά μεγάλα και παχιά!!!

Τρώνε όλο το σανό τους!!! Βελάζουν καμία φορά και περιμένουν τον καλό βοσκό να τα βγάλει για λίγο έξω από το μαντρί... Τους φοράει κουδούνια για να μην τα χάνει!!! 

Τους κάνει τα εμβόλια και λίγο πριν το Πάσχα είναι έτοιμα!!!

Έτοιμα προς την μεγάλη σφαγή τους!!!

Θα μου πεις τώρα ότι αυτά είναι χρωματιστά προβατάκια!!!

Ναι είναι χρωματιστά γιατί αυτά έχουν την Κάκια συνήθεια να βλέπουν τηλεόραση και να υπακούν στον βοσκό τους από μακριά.... Και όταν έρθει κάποια στιγμή η ώρα να πάρουν και αυτά την απόφαση σε ποιον βοσκό και μαντρί θα πάνε.,.. σαν πρόβατα βάφονται με το χρώμα του βοσκού τους!!!!

Μα πάντα ο βοσκός μόνο στην τελική θα γελάσει τελευταίος αφού και θα τρώει και θα πίνει τόσο πουλώντας τα ή ακόμα ακόμα και σφάζοντας τα!

Όπα άρχισες να καταλαβαίνεις; Μάλλον κάπου ανάμεσα στα πρόβατα που βλέπεις στην εικόνα... Βλέπεις και εσένα!!! Μόνο που δεν είσαι ο βοσκός μα ένα από αυτά!!!!

Που θα ακολουθεις πίστα τις εντολές και θα βγαίνεις από το μαντρί... Οπότε και όταν στο πει ο βοσκός σου!!!!

Θα κάνεις και κανένα τεστ για να δει τι γάλα κατεβάζεις.,. Και αφού εμβολιαστεις θα είσαι έτοιμος για την μεγάλη σφαγή!!!!

Α μάλιστα!!! Τώρα σφυρίζεις αδιάφορα και θα σταματήσεις να το διαβάζεις όλο αυτό!!!!

Δεν σε συμφέρει ε;

Άντε να σου πω και την καλή πλευρά!!! 

Άκου λοιπόν!!! Εκτός από τον αφέντη σου τον βοσκό υπάρχει και ο Κάκος ο λύκος!!!!

Ξέρεις καμιά φορά αν τα πρόβατα είναι μονάχα τους και ο βοσκός δεν κοιτάει στο μαντρί ο λύκος εύκολα αρπάζει μερικά και τα σκοτώνει!!! Καμία φορά όμως τα πρόβατα όλα μαζί κάνουν επίθεση στον λύκο και καταφέρνουν να τον διώξουν!!! Εσύ μόνος σου τι θα κάνεις; Εδώ δεν λες να βγάλεις την μπογιά από πάνω σου και να καταλάβεις ότι τελικά ο βοσκός σε θέλει για το δικό του καλό... Όπως και ο λύκος!!!! 

Για πες μου πότε θα βγάλεις το χρώμα από πάνω σου, θα πετάξεις την Κουδουνά και θα βγεις δυνατός απέναντι στον λύκο;

Πρόβατο = υπάκουος δούλος, μαντρί = κομμα, κουδούνια = κινητά και SMS, χρώμα = πλύση εγκεφάλου, λύκος =φόβος, βοσκός = ο πολιτικός άρχοντας!!!

Έμαθες κάτι; Άκουσες τίποτα; Κατάλαβες κάτι;

Κλείσε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο... Σταματά να πιστεύεις ότι προσπαθούν για το καλό σου αφού μόνο αυτό δεν θέλουν και σε ταϊζουν μόνο σανό!!!!

Αν ήταν αλήθεια όλα αυτά δεν θα σου έβαζαν να πληρώνεις πρόστιμα, αν ήταν πανδημία θα έβλεπες νεκρούς στους δρόμους, αν ήθελαν το καλό σου δε μια σου περνάνε το σπίτι και δεν θα σε πολεμούσαν κάθε μέρα κάνοντας σε ακόμα ποιο φτωχό τόσο στο χρήμα όσο και στο μυαλό!!!

Αν ακόμα και τώρα δεν κατάλαβες τίποτα!!! Πάει να πει ότι πιστεύεις και εμπιστεύεσαι τον βοσκό σου όσο τίποτα στον κόσμο!!! Αν ναι τότε συνεχίζεις να είσαι στην φωτογραφία!!!

Έτσι απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις