Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Δημοσιογράφοι στην Ουάσιγκτον προτείνουν στο Λευκό Οίκο να χρησιμοποιήσει… ολόγραμμα του Μπάιντεν!


 Έχουν περάσει 50 μέρες από τότε που έκανε την ψεύτικη ορκωμοσία του ο Μπάιντεν και δεν έχει εμφανιστεί ακόμη επίσημα  μπροστά στους δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον.  Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου διερωτώνται «Που είναι ο κος Μπάιντεν;»

Ο Μπάιντεν δεν μιλάει γιατί ο «Μπάιντεν»… δεν είναι ο Μπάιντεν.  Για αυτό έρχονται τώρα μερικοί γνωστικοί δημοσιογράφοι να μας επιβεβαιώσουν αυτό, αφήνοντας να εννοηθεί, εμμέσως πλην… σαφώς , ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι πια… μαζί μας

Π.χ., η δημοσιογράφος του μεγάλου σάιτ/εφημερίδος “The Hill” Sharyl Attkisson πρότεινε πριν λίγες μέρες ότι ο Λευκός Οίκος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ολογράμματος για να βοηθήσει τον Joe Biden να κάνει δημόσιες ομιλίες. Χμμμ… Γιατί άραγε;

Σύμφωνα με την Atkinson, αξιωματούχοι της διοίκησης «σκέφτονται ότι, μετά από περαιτέρω εξέταση, αυτό αρχίζει να μοιάζει σχεδόν ότι δεν είναι εντελώς έξω από τη σφαίρα του δυνατού».

Προσέξτε τους όρους  που χρησιμοποιεί αυτή, τεχνολογία AI και deepfake. Δηλαδή, το AI σημαίνει τεχνητή νοημοσύνη. Τα δε deepfakes είναι συνθετικά μέσα στα οποία ένα άτομο σε μια υπάρχουσα εικόνα ή βίντεο αντικαθίσταται με την ομοιότητα κάποιου άλλου. Παρόλο που η πράξη παραποίησης περιεχομένου δεν είναι καινούργια, οι deepfakes αξιοποιούν ισχυρές τεχνικές από μηχανική εκμάθηση και τεχνητή νοημοσύνη για χειρισμό ή δημιουργία οπτικού και ηχητικού περιεχομένου με υψηλές δυνατότητες…εξαπάτησης.

«Πριν από μερικά χρόνια, μια κυβερνητική πηγή με πρόσβαση σε πληροφορίες των υψηλότερων επιπέδων μου εξήγησε – χωρίς να αποκαλύψω οποιεσδήποτε διαβαθμισμένες πληροφορίες – ότι κάθε τεχνολογικό πράγμα που μπορούμε να φανταστούμε στην πραγματικότητα ερευνάται ή πραγματοποιείται στα μυστικά κανάλια της κυβέρνησής μας. Και, μου είπε, γίνονται πράγματα που είναι πέρα από την ικανότητά μας να φανταστούμε», έγραψε η Atkinson.

Το λέει αυτό αυτή η κυρία επειδή ο «καημένος» ο Μπάιντεν είναι προχωρημένες στην ηλικία και, δυστυχώς, είναι δύσκολο να κάνει εμφανίσεις στον Τύπο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Επίσης, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους των ΗΠΑ, ο κος Κάρλ Τάκερσον (Tucker Carlson) του FOX News που συμμερίστηκε τις… ίδιες απόψεις  για τον Μπάιντεν. Κι όμως, το πήγε λίγο παραπέρα το θεμα.

«Δεν υπάρχει Joe Biden», λέει ο Tucker Carlson στο ακροατήριό του στο Fox News. “Δεν υπάρχει πλέον” και αντ ‘αυτού είναι “ολόγραμμα”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις