Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ναι αλλά... Τι γράμματα να μάθουν τα παιδιά;

 


Νίκος Πρασσάς

«Δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς στους μετανάστες γιατί είναι νέοι άνθρωποι και κυρίως παιδιά, που δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα από τον ιό», λένε οι με τα παράξενα ονόματα

ειδικοί ελληνόφωνοι δολοφόνοι της ανθρώπινης νοημοσύνης μας, που την υποτιμούν καθημερινά μέχρι νεωτέρας διαταγής από το κατά τόπους πρακτορείο πολιτικής διοίκησης της μασωνίας, όσο και τους εφαρμοστές του οργανωμένου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας με το προγράμμα του «εμβολιασμού» ή των «τεστς» που είχαν ήδη εγκριθεί πριν την εμφάνιση του κοροδοϊού! 

Και όλ’ αυτά αποκλειστικά μόνον για τους Έλληνες και τα παιδιά τους για να πάνε στην δουλειά τους ή να κάνουν μάθημα στο ..σχολείο. 

:

Αλλά τί «γράμματα» να μάθουν τα παιδιά; 

Είχα μία συζήτηση με τα παιδιά μιας φιλικής μου οικογένειας βέρων Άγγλων που καταλαβαίνουν τί γίνεται και δεν φοράνε την μάσκα κ.λπ. Και συγχρόνως την ευκαιρία να μάθω το τί διδάσκονται στο σχολείο από τους ειδικούς επισκέπτες εκπαιδευτικούς περί «νέας νοημοσύνης και τεχνολογίας» απεσταλμένοι από το Καίμπριτζ ομοφυλόφιλοι φυσικά που είναι και της μόδας, και «παιδιά του Γκέιτζ», όπως καυχώνται να λένε στην τάξη, και το σπουδαιότερο που διδάσκουν είναι, ότι «τα νέα λαπτοπ και οι υπολογιστές κβαντικής είναι εξυπνότεροι των ανθρώπων και πρέπει να τα σέβονται». 

Συζητώ με τα παιδιά καθημερινά, μιας και έχω στενές σχέσεις με την οικογένεια επειδή τους αρέσει να μαθαίνουν για τις ελληνικές λέξεις που τους μεταφράζω και τους αναμεταδίδω την αρχαία κοινή ελληνική γνώση, που βρίσκεται στις ρίζες των αγγλοσαξωνικών λέξεων, τί σημαίνει δηλαδή Αλβιώνα, Βρεττανία, Σκοτία κ.ά. και δέχομαι καταιγιστικές ερωτήσεις όταν πηγαίνω συν ότι τους μαγειρεύω επειδή λατρεύουν την ελληνική κουζίνα μέσα από τις συνταγές μου.

Τις προάλλες τους είπα τί θα συμβεί εάν γίνει το «φλας του ήλιου» ή εάν σταματήσει να υπάρχει η σημερινής μορφής ενέργεια δεν θα είναι ικανοί να «υπακούσουν» στο ανώτερο «αφεντικό» της γνώσης τους που είναι το λαπτοπ. Δεν μπόρεσαν όμως να καταλάβουν τί εννοούσα για να μου απαντήσουν. Τους εξήγησα, ότι «εάν δεν πιάνετε μολύβι στα χέρια σας, δεν είστε ικανοί να ζωγραφίσετε ή να σχεδιάσετε ένα απλό σχήμα ή να γράψετε με γράμματα τις λέξεις, αφού μιλάτε στο τάμπλετ σας και σας βγάζει τα θέματα αυτομάτως, τότε πώς θα είστε ικανοί να τα κάνετε όλα αυτά αφού δεν έχετε διδαχτεί ή δεν είστε συνηθισμένοι να τα κάνετε. Πόσο μάλλον και να διαβάσετε τα βιβλία ή τις πινακίδες που τυχόν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μετά από μία κοσμική καταστροφή για να καταλάβετε κάτι, μιας και ο υπολογιστής θα εξαφανιστεί λόγω αχρηστίας». Και με κοίταξαν απογοητευμένα.

Τους είπα επίσης, «εάν δεν μάθετε να γράφετε και να ανοίγετε ένα βιβλίο, η γνώση και η αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτήν θα εξαφανιστεί όπως και για εμάς στις ημέρες μας». Απορημένα τότε με ρώτησαν, «Μα, εσύ δεν ξέρεις τόσα πράγματα;», και τους απάντησα, πώς «Θα γνώριζα άλλα τόσα εάν ήμουν ικανός να διδαχθώ, αλλά δυστυχώς δεν ήξεραν οι δάσκαλοι πίσω από μένα να μου μάθουν τα ιερογλυφικά και άλλα είδη γραφής που τα ονομάζουμε γραμμική α ή β, ώστε να είναι διαδεδομένα και να μαθαίναμε απ’ ευθείας την γνώση που κρύβεται μέσα στα πληθώρας σημασίας αρχαία μηνύματα, ώστε να γνωρίζουμε γρηγορότερα την αλήθεια μέσω της γνώσης, και να μην ψάχνουμε με κίνδυνο της ζωής μας να την ανακαλύψουμε από τον κάθε κακοπροαίρετο που είτε την κρατά κρυφή ή την διαδίδει λαθεμένα για να παιδευόμαστε να την ανακαλύπτουμε μέσα από γρίφους και κομμάτια παζλ εδώ και κει σε όλες τις γωνιές της γης». 

... 

Συνέλλην(ιδ)ες μου, για τους μετανάστες όλα μια χαρά!

Εάν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει πώς πάνε να σας αντικαταστήσουν, αυτοί που σας αγαπάνε για να σας εμβολιάζουν, τότε καλά να πάθετε. 

Οι άνθρωποι που πηδάνε από τα παράθυρα των νοσοκομείων δεν είναι μόνον στην Ελλάδα, αλλά παντού, επειδή καταλαβαίνουν πώς πάνε να τους δολοφονήσουν, κι αυτοκτονούν να γλυτώσουν από τον θάνατο, αλλά και η αυτοκτονία το ίδιο είναι, επειδή μπαίνουν σε στάση κι αναμονή στο δεύτερο επίπεδο από τα επτά του Μάτριξ μέχρι την Έλευση του Κυρίου απροετοίμαστοι κι αμετανόητοι. 

Μην τα παρατάτε. Αρνηθείτε, επειδή μπορεί να λένε οι προφητείες εκείνο ή το άλλο, αλλά ο αγώνας μετάβασης είναι προσωπικός, κι όχι ομαδικός. Εάν δεν ενωθείτε σε κοινό αγώνα εκδίωξης των ελληνόφωνων που σας διοικούν από την δολοφονία του Ιω. Καποδίστρια με την ανακύκλωση των πρακτόρων και των μελών των οικογενειών τους είτε απ’ ευθείας είτε με ανδρείκελα πουλημένα, αλλά και δεν πιστέψτε ότι μόνον εάν χυθεί αίμα τότε και μόνον τότε θα φύγει το χτικιό. Ειδεμή καθίστε στον καναπέ και προσποιηθείτε ότι ζείτε ή αναπνεύστε με την μάσκα βάζοντας το εμβόλιο έχοντας θάνατο φρικτό, επειδή δεν θα ξέρετε γιατί πεθαίνετε! Ο Θεός μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις