Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Έλληνα είσαι έτοιμος να πάρεις την ελευθερία σου στα χέρια σου; Θέμα χρόνου είναι η εξέγερση!!!

 


Νικος Πρασσάς

– Θέμα χρόνου η εξέγερση! Η Μακρόνησος θα γεμίσει τώρα με τα νεοφιλελεύθερα κτήνη!

– Α, μην τα μπερδεύεις, φίλε μου... Αν δεν είσαι Έλλην, είσαι όλα τ' άλλα κόμματα και ξέφτια των ιδεολογιών τους. Κι αν η Μακρόνησος ήταν τότε κολέγιο για τους μελλοντικούς συνταξιούχους και πρώην πράκτορες της Ιντέλιτζενς Σέρβις ή νυν της Καμπάλ του βαθέως κράτους των ΗΠΑ που έπαιρναν το διδακτορικό υποκρισίας προς στην εργολαβία επιτήρησης και διαφέντεψης της «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», η θάλασσα θα είναι η Κόλασις του θανάτου τους, όπως επιβάλλουν το εμβόλιο στον άμοιρο πληθυσμό. Ή όπως έκαναν τα συντρόφια τους κάποτε ο Λένιν και ο Στάλιν με την γενοκτονία του Ρωσικού λαού φορτώνοντάς τον στα σαπιοκάραβα και μεσοπέλαγα. 

...

Σήμερα, το παιδοβούβαλο του ΚΚΕ με το ρόλεξ και την αμφίεση της μάσκας του εργατοπατέρα που δεν εργάστηκε ποτέ, κατόπιν συνεργασίας με χείρα βοηθείας προς τον πορδηπουργό, πήγε στον «Ευαγγελισμό» να μιλήσει για την επίταξη των ιδιωτικών ιατρών και κλινικών. Αύριο θα είναι τα σπίτια του λαού για τους δυστυχείς επιδοτούμενους «μετανάστες», κι όχι το «Σπίτι του Λαού». Κανείς βο(υ)λευτής ή αρχηγός πολιτικού κόμματος δεν ομιλεί πλέον για ανακούφιση του Έλληνα πολίτη, που πληρώνει φόρους στον φόρο μέχρι τις επιβλαβείς μάσκες συν τα «rapid tests» από τα φαρμακεία, και αύριο ποιος ξέρει τί άλλο για να φτύσει αίμα, ή κι αν χρειάζεται ακόμη να πληρώνει για την έξοδό του εισιτήριο να δει την γειτονιά του! Τα επιδόματα να είναι καλά και τα €10.000 για τους αντικαταστάτες του ταλαίπωρου Μαλλάκα «Έληνα».

:

Κι αν είσαι απόλυτα σίγουρος, καλέ μου φίλε, ότι μπορεί να διώξεις τόσο εύκολα όλους αυτούς τους βρυκόλακες που σου ρουφούν το αίμα συν τους λαθρεπιβάτες στο κατάστρωμα, μάλλον εσένα σε βλέπω στα μεσοπέλαγα δίχως σωσίβιο να σε πνίγουν!

Κι αν το μόνο σίγουρο στην ζωή μέχρι σήμερα ήταν ο φόρος και ο θάνατος, από εδώ και στο εξής, αντί καλημέρας, θα λέμε για σιγουριά, «γειά σου μελλοθάνατε με ημερομηνία λήξεως». Επειδή το μαρτύριο της ανθρωπότητας με την φάρσα του ιού και τα παρατράγουδα της μάσκας, των τεστ διαβίωσης με τα διαβατήρια μετακίνησης, το τσιπ πληρωμής και την καθημερινή απειλή του εικονικού θανάτου δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ ούτε και με το εμβόλιο που θα μας αποδεκατίσει. Παρά μόνο εάν πάρουμε τα άρματα να εκτελέσουμε αυτούς που πλουτίζουν σε βάρος του πόνου μας, και μας υποδεικνύουν πώς θα ζήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις