Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

EKTAKTO - πριν από λίγο Συνελήφθη η μητέρα του μαθητή που δεν ήθελε να υποβληθεί σε self test

 


Έπιασαν δουλειά οι αρχές καθώς μόλις λίγη ώρα μετά την εισαγγελική παρέμβαση/εντολή περί συλλήψεων με την μέθοδο της αυτόφωρης διαδικασίας όσων δεν θέλουν να υποβληθούν στα self-tests  είχαμε και την πρώτη σύλληψη

Έτσι συνελήφθη η μητέρα που υπέβαλε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών επειδή ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο του γιου της στο σχολείο, χωρίς βεβαίωση self test.

Σύμφωνα με το grtimes.gr αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας επειδή είχε αναρτημένο «εμπρηστικό» κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Νωρίτερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Π. Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου

Ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρις τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Επίσης καλούν τους γονείς μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις σε διευθυντές σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε στην Αστυνομία να συλλαμβάνονται με την αυτόφωρη διαδικασία όσοι διαπράττουν το αδίκημα της “διέγερσης σε ανυπακοή “. Αυτό έγινε και με τη συγκεκριμένη μητέρα μαθητή από τον Εύοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις