Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Κουρουμπλής: Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ρίξουμε τον Παπανδρέου

 


«Φωτιές» ανάβει στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις για μία κρίσιμη περίοδο της ελληνικής πολιτικής.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, μίλησε για προσπάθειες υπονόμευσης του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την περίοδο διακυβέρνησης 2009-2011.

«Ναι, μου είπε ο Βενιζέλος “ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, να του πάρουμε (του Γιώργου) το κόμμα”. Με πιλάτευαν από το πρωί για να αλλάξω γνώμη» δήλωσε ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνοντας πρόσφατες καταγγελίες του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος ανέφερε ότι υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής Βενιζέλου προς τον Π. Κουρουμπλή. 

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει ανοιχτά σημειώνοντας «πρέπει να μιλήσει και ο Γιώργος για όλη αυτή την περίοδο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σημείωσε «εγώ δεν έφυγα, με διέγραψαν. Και δεν βγήκε ένας να του πει του Γιώργου «κάτσε», μόνο ο μακαρίτης ο Κρεμαστινός όταν βγήκε έξω μου είπε «αυτό που έκανε δεν έπρεπε να το κάνει, σκεπτόμενος τον πατέρα του και την αγάπη που σου είχε. Εγώ διάλεξα να πάω στο μικρότερο κόμμα γιατί μου άρεσε ο Αλέξης Τσίπρας».

«Μου ‘λεγε τότε ο Καρχιμάκης, αν φύγεις εσύ, θ΄αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ», επισήμανε ο κ. Κουρουμπλής.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις