Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Μ. Βρετανία: Βροντερό "ΟΧΙ" Χριστιανών ηγετών στα πιστοποιητικά εμβολιασμού!


 Πάνω από 1.200 χριστιανοί ηγέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πρόταση της κυβέρνησης να εισαγάγει πιστοποιητικό κατάστασης κορωνοϊού. Σε μια ανοιχτή επιστολή, οι ηγέτες της εκκλησίας, δήλωσαν ότι «είναι εντελώς αντίθετοι» στο σχέδιο. Τονίζουν ότι η εισαγωγή διαβατηρίων εμβολίων «θα αποτελούσε μια ανήθικη μορφή εξαναγκασμού και παραβίασης της αρχής της συναίνεσης».

«Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν διάφορους λόγους να είναι ανίκανοι ή απρόθυμοι να λάβουν τα εμβόλια που διατίθενται επί του παρόντος” αναφέρει η επιστολή τους η οποία επίσης κάνει λόγο ότι “για ορισμένους Χριστιανούς υπάρχουν και σοβαρά ζητήματα συνείδησης που σχετίζονται με την ηθική της παρασκευής των εμβολίων”.

Οι ηγέτες της εκκλησίας του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασαν φόβους ότι τα πιστοποιητικά COVID-19 θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια «κοινωνία δύο επιπέδων, ένα ιατρικό απαρτχάιντ στο οποίο μια υποομάδα ατόμων που αρνούνται τον εμβολιασμό αποκλείεται από σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής».

Το ονόμασαν «μία από τις πιο επικίνδυνες προτάσεις πολιτικής που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της βρετανικής πολιτικής», καθώς «έχει τη δυνατότητα να επιφέρει το τέλος της φιλελεύθερης δημοκρατίας όπως τη γνωρίζουμε και να δημιουργήσει ένα κράτος επιτήρησης στο οποίο η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την τεχνολογία για τον έλεγχο ορισμένων πτυχών της ζωής των πολιτών ».

Οι χριστιανοί ηγέτες τόνισαν ότι «δεν προβλέπουν καμία περίπτωση υπό την οποία θα μπορούσαμε να κλείσουμε τις πόρτες μας σε όσους δεν διαθέτουν διαβατήριο εμβολίου, αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής ή οποιαδήποτε άλλη« απόδειξη υγείας », καθώς θα αποτελούσε« θεμελιώδη προδοσία “.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

πηγή: theepochtimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις