Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης το 2021 ενάντια στο CDC και τον Π.Ο.Υ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Μια ομάδα περισσότερων από 1.000 δικηγόρων και πάνω από 10.000 εμπειρογνωμόνων ιατρικής με επικεφαλής τον Δρ Reiner Fullmich ξεκίνησαν νομικές διαδικασίες ενάντια στο CDC, τον ΠΟΥ, την ομάδα Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Ο Fullmich και η ομάδα του παρουσιάζουν το ελαττωματικό τεστ PCR και την εντολή για τους γιατρούς να χαρακτηρίσουν οποιοδήποτε θάνατο συννοσηρότητας ως θάνατο από Covid ως απάτη. 

Η δοκιμή PCR δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι 100% ελαττωματική σε 35 κύκλους, εδώ στην Ελλάδα φθάνουμε στους 40 κύκλους.

Όλες οι δοκιμές PCR που εκδίδονται από το CDC βαθμολογούνται σε 37 έως 45 κύκλους. 

Το CDC παραδέχεται ότι οποιαδήποτε δοκιμή άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτή για οποιοδήποτε θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του ακυρώνει πάνω από το 90% των φερόμενων covid λοιμώξεων που παρακολουθούνται από τη χρήση αυτού του ελαττωματικού τεστ.

Εκτός από τα ελαττωματικά τεστ και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης IV της Γενεύης του 1949, απαγορεύεται ο «ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν απαιτούνται από την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου ατόμου». 

Σύμφωνα με το άρθρο 147, η διεξαγωγή βιολογικών πειραμάτων σε προστατευόμενα άτομα αποτελεί σοβαρή παραβίαση της Σύμβασης.

Το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης οι οποίοι επιφέρουν τη θανατική ποινή για όσους επιδιώκουν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνούς Νόμους.

Το «εμβόλιο» δεν πληροί τις ακόλουθες πέντε προϋποθέσεις για να θεωρηθεί εμβόλιο και είναι εξ ορισμού ιατρικό «πείραμα» και δοκιμή:

Παρέχει ανοσία ενάντια στον ιό
Πρόκειται για μια «διαρεύσιμη» γονιδιακή θεραπεία που δεν παρέχει ανοσία για την Κοβίντ και ισχυρίζεται μόνο τη μείωση των συμπτωμάτων, αλλά ο διπλός εμβολιασμός έχει σαν αποτέλεσμα τώρα, το 60% των ασθενών να χρειάζονται νοσοκομειακή Θεραπεἰα ή ΜΕΘ με λοιμώξεις κοβίντ.

Προστατεύει τους παραλήπτες από τον ιό
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία δεν παρέχει ανοσία και ακόμη και με τον διπλό εμβολιασμό μπορεί ακόμα να κολλήσεις και να εξαπλώσει τον ιό.

Μειώνει τους θανάτους από τη μόλυνση από τον ιό
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία δεν μειώνει τους θανάτους από τη μόλυνση. Διπλά εμβολιασμένο ἀτομο μολύνθηκε με Covid και έχει επίσης πεθάνει.

Μειώνει την κυκλοφορία του ιού
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εξακολουθεί να επιτρέπει την εξάπλωση του ιού καθώς προσφέρει μηδενική ανοσία στον ιό.

Μειώνει τη μετάδοση του ιού
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εξακολουθεί να επιτρέπει τη μετάδοση του ιού καθώς προσφέρει μηδενική ανοσία στον ιό.

Οι ακόλουθες παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης έχουν ως εξής

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 1: Η εθελοντική ενημερωμένη συγκατάθεση του εξεταζόμενου είναι απαραίτητη

Κανένα άτομο δεν πρέπει να υποχρεωθεί να κάνει ιατρικό πείραμα χωρίς την συγκατάθεση του μετά από ενημέρωση. Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολιτικά και μη άτομα που δεν έχουν σχέση με την ιατρική επιστήμη, προτρέπουν τους ανθρώπους να κάνουν την ένεση, είναι ασφαλές και δεν προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις ή τους κινδύνους αυτής της γονιδιακής θεραπείας. Οι χώρες χρησιμοποιούν υποχρεωτικούς εγκλεισμούς, εξαναγκασμούς και απειλές για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό το εμβόλιο διαφορετικά τους απαγορευτούν να συμμετάσχουν σε ελεύθερη κοινωνία βάσει της εντολής ενός διαβατηρίου εμβολίου ή ενός πράσινου διαβατηρίου. Κατά τη διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διώχθηκαν και τα μέλη τους καταδικάστηκαν σε θάνατο για ψέματα που είπαν στο κοινό μεταξύ πολλών γιατρών και ναζί που κρίθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 2: Το πείραμα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να παράγει καρποφόρα αποτελέσματα για το καλό της κοινωνίας, απροσέγγιστο μέσω άλλων μεθόδων ή μέσον μελέτης και όχι τυχαίο και περιττό.

Όπως αναφέρεται παραπάνω, η γονιδιακή θεραπεία δεν πληροί τα κριτήρια ενός εμβολίου και δεν προσφέρει ανοσία από τον ιό. Υπάρχουν άλλες ιατρικές θεραπείες που αποφέρουν καρποφόρα αποτελέσματα έναντι της κοβίντ όπως η ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και τα ενισχυτικά του ανοσοποιητικού συστήματος για τη γρίπη και τα κρυολογήματα.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 3:Το πείραμα θα πρέπει να σχεδιαστεί και να βασίζεται σε αποτελέσματα πειραμάτων σε ζώα, στην γνώση του φυσικού ιστορικού της νόσου

Αυτή η γονιδιακή θεραπεία παρέλειψε τις δοκιμές σε ζώα και πήγε κατευθείαν σε δοκιμές σε ανθρώπους. 

Σε έρευνα για το mRNA το οποίο χρησιμοποίησε η Phizer, σε μια υποψήφια μελέτη για το mRNA με πιθήκους rhesus macaques χρησιμοποιώντας το BNT162b2 mRNA, σε αυτή τη μελέτη όλοι οι πίθηκοι ανέπτυξαν πνευμονική φλεγμονή, αλλά οι ερευνητές θεώρησαν τον κίνδυνο χαμηλό καθώς ήταν νέοι υγιείς πίθηκοι στην ηλικία των 2-4 ετών. Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει το εμβόλιο της Phizer και το Διεθνές Δικαστήριο έχει αποδεχτεί μια αξίωση για το 80% των παραληπτών που έπαθαν πνευμονική φλεγμονή από την ένεση με αυτήν τη γονιδιακή θεραπεία. Παρά αυτήν την ανησυχητική εξέλιξη, η Phizer συνέχισε να αναπτύσσει το mRNA τους για την Covid χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 4: Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται έτσι ώστε να αποφεύγεται κάθε περιττή σωματική και ψυχική οδύνη και τραυματισμός.

Από την έναρξη του πειράματος και αναφέρονται στο σύστημα αναφοράς του CDC στο VAERS, έχουν αναφερθεί περισσότεροι από 4.000 θάνατοι και 50.000 τραυματισμοί απο το εμβολίου στην Αμερική. Στην ΕΕ έχουν αναφερθεί περισσότεροι από 7.000 θάνατοι και 365.000 τραυματισμοί εμβολίου. Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση αυτού του κώδικα.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 5: Δεν πρέπει να διεξάγεται πείραμα όταν υπάρχει εκ των προτέρων υποψία θανάτου ή τραυματισμού ως αποτέλεσμα.

Βλέπε # 4, με βάση ιατρικά δεδομένα που βασίζονται σε γεγονότα, αυτή η γονιδιακή θεραπεία προκαλεί θάνατο και τραυματισμό. Η προηγούμενη έρευνα για το mRNA δείχνει επίσης πολλούς κινδύνους που έχουν αγνοηθεί για αυτό το τρέχον δοκιμαστικό γονίδιο-πείραμα. Μια μελέτη του 2002 σχετικά με τις πρωτεΐνες ακίδων του Sars-Cov έδειξε ότι προκαλούν φλεγμονή, ανοσοπαθολογία, θρόμβους αίματος και εμποδίζουν την έκφραση της αγγειοτενσίνης 2

Αυτό το πείραμα αναγκάζει το σώμα να παράγει αυτήν την ακίδα-πρωτεΐνη που κληρονομεί όλους αυτούς τους κινδύνους.

Κωδικός της Νυρεμβέργης 

# 6: Ο κίνδυνος δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει το όφελος

Η Covid-19 έχει ποσοστό ανάρρωσης 98-99%Οι βλάβες που προκαλούνται απο το εμβολίο, οι θάνατοι και οι ανεπιθύμητες ενέργειες της γονιδιακής θεραπείας mRNA υπερβαίνουν κατά πολύ αυτόν τον κίνδυνο. 

Η χρήση «διαρρεύσιμων» εμβολίων απαγορεύτηκε για γεωργική χρήση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ λόγω της μελέτης Marek Chicken που δείχνει «θερμότερους ιούς» (στελέχη ιών με μεγαλύτερη παθογένεια) και παραλλαγές που εμφανίζονται καθιστώντας την ασθένεια ακόμη πιο θανατηφόρα. 

(''Διαρεύσιμα εμβόλια'' ονομάζονται και είναι αυτά που δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού, απλά αποτρέπουν τον ξενιστή στην προκειμένη περίπτωση τον άνθρωπο απο τον θάνατο, αλλά με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται θερμότερα στελέχη.) 

Ωστόσο, αυτό έχει αγνοηθεί για ανθρώπινη χρήση από το CDC γνωρίζοντας πλήρως τον κίνδυνο νέων θανατηφόρων παραλλαγών που προκύπτουν από τα διαρεύσιμα εμβόλια.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 7: Θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες και να παρεχθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για την προστασία του εξεταζόμενου, ακόμη και από τις ελάχιστες πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

Δεν έγιναν προετοιμασίες. Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εγκρίθηκε βάσει πράξης έκτακτης ανάγκης μόνο, παραλείφθηκαν δοκιμές σε ζώα και ανθρώπους και εξαναγκάστηκαν σε λανθασμένη πληροφόρηση.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 8: Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται μόνο από επιστημονικά ειδικευμένα άτομα

Οι πολιτικοί, τα μέσα ενημέρωσης και οι ηθοποιοί που ισχυρίζονται ότι αυτό είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο δεν έχουν τα προσόντα. Η προπαγάνδα δεν είναι ιατρική επιστήμη. Πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης όπως το Walmart, τα κέντρα εμβολίων σε αυτά τα καταστήματα δεν είναι κατάλληλα για τη χορήγηση πειραματικών ιατρικών γονιδιακών θεραπειών στο μη ενημερωμένο κοινό.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 9: Όποιοσδήποτε πρέπει να έχει την ελευθερία να τερματίσει το πείραμα ανά πάσα στιγμή

Παρά την κατακραυγή περισσότερων από 85.000 γιατρών, νοσοκόμων, ιολόγων, επιδημιολόγων, το πείραμα δεν σταματάει. Στην πραγματικότητα, προωθούνται περισσότερες προσπάθειες αλλαγής νόμων για να επιβληθεί η συμμόρφωση των εμβολίων, υποχρεωτικοί και αναγκαστικοί εμβολιασμοί και προγραμματίζονται πειραματικές λήψεις «ενημέρωσης» για κάθε 6 μήνες χωρίς καμία προσφυγή στην υπέρμετρη αύξηση θανάτων και τραυματισμών που προκαλούνται ήδη από αυτό το πείραμα . Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα τερματίσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Κωδικός της Νυρεμβέργης

# 10: Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ο υπεύθυνος επιστήμονας πρέπει να είναι προετοιμασμένος να τερματίσει το πείραμα σε οποιοδήποτε στάδιο, εάν έχει πιθανό λόγο να πιστεύει, ότι η συνέχιση του πειράματος είναι πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο του εξεταζόμενου.

Είναι σαφές στα δεδομένα στατιστικής αναφοράς ότι αυτό το πείραμα έχει ως αποτέλεσμα θάνατο και τραυματισμό, ωστόσο όλοι οι πολιτικοί, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι λεγόμενοι ειδικοί δεν κάνουν καμία προσπάθεια να σταματήσουν αυτό το πείραμα γονιδιακής θεραπείας που προκαλεί βλάβη σε ένα παραπληροφορημένο κοινό.

Τι μπορείτε να κάνετε για να τερματίσετε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; 

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες. Ενημερώστε τους πολιτικούς σας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές ότι εάν εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, υπόκεινται επίσης στους νόμους που ορίζονται στη Σύμβαση της Γενεύης και στον κώδικα της Νυρεμβέργης και μπορούν να δικαστούν, να κριθούν ένοχοι και να καταδικαστούν σε θανατική ποινή. 

Οι νομικές διαδικασίες προχωρούν, έχουν συλλεχθεί αποδεικτικά στοιχεία και ένα μεγάλο αναπτυσσόμενο σώμα εμπειρογνωμόνων προκαλεί ανησυχία.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της επιτροπής Covid στη διεύθυνση: 

[σύνδεσμος στο corona-ausschuss.de  και εάν έχετε επηρεαστεί από αυτό το έγκλημα, αναφέρετε την εκδήλωση, τα άτομα που εμπλέκονται και όσες περισσότερες λεπτομέρειες στον ακόλουθο ιστότοπο:

σύνδεσμος προς www.securewhistleblower.com

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μας επηρεάζουν όλους. 

Είναι ένα έγκλημα εναντίον σας, των παιδιών σας, των γονιών σας, των παππούδων σας, της κοινότητάς σας και της χώρας σας και του μέλλοντός σας.

Βίντεο με συνέντευξη του Δρ Reiner Fullmich στην πηγή

πηγή

W.H.O. AND C.D.C. – THE NEW NUREMBERG TRIALS 2021 [CRIMES AGAINST HUMANITY] – PLEASE SHARE THIS INFO!

https://halithheia.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις