Σάββατο 29 Μαΐου 2021

MOPIA (video)ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, XANOYME TA ZΩNTANA ΜΑΣ, XANOYME ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΟΥ: 


Κτηνοτροφική οικογένεια στη Μόρια που πέρσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, δέχεται τη χαριστική βολή από τις φετινές ζωοκλοπές, που έχουν μεν αισθητά μειωθεί, αλλά συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την περιοχή.

"Στο ίδιο έργο θεατές! Πέρσι φυλάγαμε όλο το καλοκαίρι τα πρόβατα, το ίδιο κάναμε και σχεδόν όλο το χειμώνα, ανεβάσαμε μέχρι και κρεβάτι και κοιμόμασταν μαζί με τα πρόβατα με σκοπό να τα φυλάμε. Όλη αυτή η προσπάθεια πήγε χαμένη, οι συνεχείς κλοπές και η αδιαφορία του κράτους μας ανάγκασε να τα πουλήσουμε. Καλούσαμε την αστυνομία, έρχονταν, έκαναν αυτοψία αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κάποιο στοιχείο αποτυπώματα ή οτιδήποτε και το αποκορύφωμα της κατάστασης ήταν το προχθεσινό. Βλέπετε στις εικόνες την κατάσταση. Είπαμε τηλεφωνικώς στην Αστυνομία ότι εκεί που ήταν το σφαγμένο ζώο υπήρχε ένα μπουκάλι με νερό από το οποίο θα μπορούσαν να πάρουν αποτυπώματα και μας απάντησαν ότι είναι εξωτερικός χώρος και δε μπορούν να κάνουν κάτι και μας είπαν να κάνουμε μήνυση. Έχουμε κάνει πολλές μηνύσεις χωρίς αποτέλεσμα. Αυτά είχα να πω και παρακαλώ κάντε όσες πιο πολλές κοινοποιήσεις μπορείτε για να το μάθει ο κόσμος μη φτάσουν και άλλοι σε αυτό το σημείο. Είμαι η Βασιλεια, κτηνοτρόφος από μωρό και τώρα πια δε μπορώ να συντηρήσω την οικογένειά μου."

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις