Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Πέθανε ξαφνικά ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Θάνος Τάτσης 47 ετών (ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;)

 ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝΟΣ ΤΑΤΣΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ... ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;;!!!

Θρήνο προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, Θάνου Τάτση ο οποίος έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 47 ετών.

Η καρδιά του πρόδωσε τον 47χρονο διευθυντή και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Ο ξαφνικός χαμός του προκάλεσε θλίψη στους συναδέλφους του που τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, αναφέρει: «Έφυγε  σήμερα από τη ζωή, ο συνάδελφος Θάνος Τάτσης ,  Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ του ΣΕΔΑ. Η ξαφνική απώλεια του, μόλις στα 47 του χρόνια είναι ένα μεγάλο σοκ για όλους μας. Κρίμα, πολύ κρίμα. Ο Πρόεδρος, Βασ. Πολυμερόπουλος και το ΔΣ του ΣΕΔΑ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό του ταξίδι και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ανακοίνωση για τον ξαφνικό χαμό του εξέδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης: «Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ».

Τα συλληπητήριά του εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης:

«Η ξαφνική απώλεια ενός νέου συνάνθρωπου μας, φίλου, συνεργάτη και εξαιρετικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, του Θάνου Τάτση, διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, μας γεμίζει θλίψη και αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και υποδειγματικός επαγγελματίας. Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του. Τον αποχαιρετώ με ειλικρινή οδύνη και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Θάνος Τάτσης αποτέλεσε ένα στέλεχος του Δήμου Αθηναίων το οποίο με την εργατικότητα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του τίμησε το χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλό του Παράδεισο και αιωνία η μνήμη του» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις