Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Σάλος και οργή και για την απίστευτη δήλωση Μπαλάσκα: Ο πιλότος είναι βλάκας, αν καλούσε την ΕΛΑΣ δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή!

 Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα το πρωί στο Mega, ο οποίος χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για

τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν “βρασμό ψυχής” και “πρότερο έντιμο βίο”, ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις