Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Στην Γερμανία... Πόσοι Νοσούν μετά τον εμβολια τους νοσηλεύονται και πεθαίνουν; Δείτε το!!!


 ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ CIVID ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,

ΑΠΟ ΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΛΕΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!


Ο Γερμανός δημοσιογράφος Μπόρις Ρέιτσεστερ αποκαλύπτει στοιχεία που του δόθηκαν από το Γερμανικό Υπουργείο Υγείας μετά από ερώτημά του, σχετικά με τα ποσοστά εμβολιασμένων κατά της COVID-19 που βρέθηκαν θετικά στον ιό και νόσησαν, πόσοι από αυτούς χρειάστηκαν νοσηλεία και πόσοι πέθαναν.


Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά!


«Την περασμένη εβδομάδα και χθες, στην ομοσπονδιακή συνέντευξη Τύπου, ρώτησα τους εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας αν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στην Corona, νόσησαν με Covid 19 και πέθαναν με Covid 19. 

Το Υπουργείο εργάζεται προφανώς και στις αργίες, διότι η απάντηση ήρθε σήμερα.


Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, μετά τη χορήγηση περισσότερων από 36 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου, αναφέρθηκαν συνολικά 57.146 κρούσματα Covid-19 μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων - δηλαδή 0,016% με βάση τις δόσεις εμβολίου (όχι εμβολιασμένων ατόμων, καθώς πολλοί έχουν ήδη λάβει δύο δόσεις εμβολίου). Το υπουργείο προφανώς μετράει όλους εκείνους που βρέθηκαν θετικοί ως "κρούσματα Covid-19". 


Οι 44.059, ή το 77% αυτών, εμβολιάστηκαν μία φορά και 13.087, ή το 23%, εμβολιάστηκαν δύο φορές. 

Όσον αφορά τους τελευταίους, η απάντηση του υπουργείου αναφέρει: "Όσον αφορά εκείνους που εμβολιάστηκαν δύο φορές, δεν μπορεί να δηλωθεί, λόγω της συντομίας του χρόνου απάντησης, εάν η ασθένεια εμφανίστηκε 15 ημέρες μετά τον 2ο εμβολιασμό (χρόνος έναρξης της υποτιθέμενης πλήρους ανοσολογικής προστασίας από τον εμβολιασμό) και συνεπώς πρέπει να αξιολογηθεί ως εμβολιαστική αποτυχία".

________________________________________


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Από τους 44.059 που βρέθηκαν θετικοί αφού εμβολιάστηκαν μία φορά, οι 28.270, (64%) αρρώστησαν. 4.562, (10%) χρειάστηκαν νοσηλεία και 2.045, (4,6%) πέθαναν.


Από τα 13.087 άτομα που εμβολιάστηκαν δύο φορές με θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων, 4.999, (38%) αρρώστησαν. 1.659, (13%) χρειάστηκε να νοσηλευτούν και 662, (5,1%) πέθαναν.»

______________________________________________


ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ


Συγκριτικά, να αναφέρουμε ότι η θνητότητα στον γενικό πληθυσμό στη Γερμανία είναι περίπου στο 2,4% (86.514 θάνατοι σε 3.615.870 κρούσματα, στις 18/5/21).


Δηλαδή, στην υποομάδα των εμβολιασμένων κατά της COVID, παρατηρείται διπλάσια σχεδόν θνητότητα (4,6%) σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση και υπερδιπλάσια (5,1%) σε όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.


Βέβαια, τα διαθέσιμα δεδομένα είναι ελλιπή για να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. 

Αποτελούν ωστόσο μια πρώτη ένδειξη που ρίχνει μια σκια πάνω στο αν και σε ποιο βαθμό τα mRNA εμβόλια αποτρέπουν πράγματι τη σοβαρή νόσηση και συμβάλλουν στη μείωση των νοσηλειών και των θανάτων...


_______________________________________


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ


Εχω ξαναγράψει πολλές φορές και το έχω αναλύσει και ζωντανά σε τηλεοπτική  συνέντευξη, ότι η προεκλογική υπόσχεση των εταιριών προς τους εμβολιασμένους ότι "αν νοσήσεις ΘΑ νοσήσεις ελαφρύτερα" δεν σημαίνει αναγκαστικά και μειωμένη θνητότητα, όπως εσφαλμένα πιστεύει ο μέσος Ελληνας.


Μπορεί να νοσήσουν ελαφρύτερα αυτοί που ούτως ή άλλως θα ζούσαν (αφού έχουν καλό ανοσοποιητικό) ενώ εκείνοι που θα πέθαιναν και πάλι να πεθάνουν (αφού έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό).


Εδώ όμως προκύπτει και αύξηση!

Ισως εμπλέκεται το θέμα της ADE νόσησης, δηλαδή το φαινόμενο της ενίσχυσης της νόσησης μετά από εμβολιασμό.


Αυτό θα το αναλύσουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση, γιατί έχουμε νέες ενδιαφέρουσες μελέτες πάνω σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις